سختي هاي جانبازان بر تمام اجرشان نزد خداوند می افزاید
به گزارش تا شهدا؛ در راستاي اجرای طرح علمداران حماسه، مسئولان شهرستان مرودشت با حضور در منازل جمعی از جانبازان شهر كامفيروز از آنها تجليل كردند.
در این دیدارها كه با حضور حجت الاسلام اسماعيل زاده امام جمعه كامفيروز، عبدالكريم خليفه رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان مرودشت و عمادي بخشدار اين شهر صورت گرفت از جانباز و آزاده مهرعلي غلامي و نصيب الله اثر كار و مادر شهيد عوض بشيري تجليل شد.
حجت الاسلام اسماعيل زاده امام جمعه شهر كامفيروز در دیدار با جانبازان اظهار داشت: رشادت ها و فداكاري هاي جانبازان در قبل و بعد از دفاع مقدس براي همه ما روشن و آشكار است.
وي افزود: جانبازان مجاهداني نستوه و علمداراني راستين براي دفاع از ارزش ها و آرمان هاي والاي انقلاب اسلامي هستند.
عبدالكريم خليفه رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان مرودشت نیز ضمن تجليل از جانبازان والامقام گفت: تنگناها و سختي هاي جانبازان بر تمام اجر و مزدشان نزد خداوند خواهد افزود و از بهترين جايگاه ها در بهشت برين برخوردار خواهند شد.
وي گفت: عزت، شکوهمندی و امنیت ایران اسلامی مدیون خون پاک شهیدان و ایثار و رشادت جانبازان و خانواده های صبور آنان است که قطعا الگوی خوبی برای تمام مردم ایران خواهند بود.