http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/44477

شناسه خبر: 44477
۱۳۹۵-۴-۲۳ ۰۲:۱۳

مراسم نمادین خاکسپاری شهید مدافع حرم برگزار می شود

<p>معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار شهرستان لنگرود گفت:مراسم نمادین خاکسپاری شهید مدافع حرم گیلانی &laquo;محمدرضا یعقوبی&raquo; در لنگرود برگزار می&zwnj;شود.</p>

به گزارش تا شهدا؛ محمدرضا محمدی در جلسه هماهنگی برگزاری مراسم نمادین خاکسپاری و یادبود شهید مدافع حرم محمدرضا یعقوبی،گفت: همه ما باید به خودمان ببالیم که بزرگانی از این خطه جان خود را در راه دفاع از حریم مرزهای اسلام و حرم اهل بیت(ع) نثار کردند تا فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت را به نسل سوم و چهارم انقلاب انتقال دهند.

 

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان لنگرود با بیان اینکه شهید محمدرضا یعقوبی سومین شهید مدافع حرم در شهرستان لنگرود است، اظهار کرد: شهید فرهاد خوشه بر، شهید بواس که مزار این شهید بزرگوار در مازندران است و شهید محمدرضا یعقوبی از شهدای مدافع حرم در لنگرود هستند.

 

وی با تاکید بر برگزاری باشکوه و در شان شهید ، افزود: شهید یعقوبی در دوران دفاع مقدس حضور فعال داشته و همراهی با فرماندهان بزرگی همچون سردار شهید حسین املاکی را هم دارد.

 

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری لنگرود ادامه داد: یادمان شهید جانباز و پیشکسوت دفاع‌مقدس، شهید لیله‌القدر و مدافع حرم «محمد رضا یعقوبی» پنجشنبه مورخه 24 تیر در مزار شهدای لنگرود و مراسم یادبود نیز جمعه 25 تیر در مسجد جامع لنگرود برگزار می‌شود.

 

محمدی از آمادگی شهرستان لنگرود برای برگزاری باشکوه مراسم شهید یعقوبی خبر داد و خاطرنشان کرد: باید از تمامی ظرفیت ها استفاده شود تا مراسمی در شان این شهید برگزار شود.

 

پیکر شهید یعقوبی همچنان مفقود است.

 

* ایسنا