http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/44461

شناسه خبر: 44461
۱۳۹۵-۴-۲۲ ۱۴:۵۸

درخواست برای مشارکت دستگاه‌ها در برگزاری یک کنگره

<p>رئیس کمیته علمی و پژوهشی کنگره 3000 شهید خراسان شمالی گفت: اعمال راهبردهای مورد نیاز کشور مانند اقتصاد مقاومتی برگرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است.</p>

به گزارش تا شهدا؛ دکتر احمد محقر در نشست کمیته علمی و پژوهشی کنگره 3000 شهید خراسان شمالی اظهار کرد: جامعه همواره به استشمام رایحه خوش ایثار و شهادت نیازمند است و هر آنچه برای تحقق این هدف انجام می‌شود برای احیای این میراث ارزنده معنوی است.

 

وی افزود: آنچه به‌عنوان مقتضیات کشور و اعمال راهبردهایی مانند اقتصاد مقاومتی مطرح می‌شود بدون تمسک به روحیه ایثار و شهادت دست‌یافتنی نیست و در واقع این تدابیر برگرفته از همین فرهنگ است.فرهنگ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باید همواره در جامعه زنده بماند و برگزاری برنامه‌های فرهنگی و همایش‌های علمی و پژوهشی یکی از عوامل تاثیرگذار در این زمینه است.

 

وی همچنین خواستار مشارکت دستگاه‌ها برای برگزاری کیفی این کنگره شد و گفت: برای برگزاری این همایش فراخوان مقاله، پایان‌نامه و طرح پژوهشی داده شده که تاکنون پنج طرح پژوهشی و پنج مقاله به دبیرخانه همایش رسیده است.

 

کنگره 3000 شهید خراسان شمالی مهر ماه سال جاری برگزار می‌شود.

 

* ایسنا