http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/44234

شناسه خبر: 44234
۱۳۹۵-۴-۱۴ ۰۲:۳۰

حفظ ارزش های ایثار و شهادت در جامعه ضرورت دارد

<p>رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان شهرکرد بر حفظ ارزش های ایثار و شهادت در جامعه تاکید کرد.</p>

به گزارش تا شهدا؛ رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان شهرکرد با حضور در منزل 8 ایثارگر شهرکردی با آنان دیدار کرد.


اسماعیل عسکری رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان شهرکرد در این دیدارها، ضمن تجلیل از صبر و استقامت خانواده های معظم شهدا، خون شهیدان والامقام را مایه قوام و ثبات انقلاب اسلامی دانست و گفت: اینگونه دیدارها بهانه ­ای برای تجدید دیدار و تجلیل و تکریم از مقام شامخ والدین گرانقدر شهداست.


وی افزود: با دیدار و دلجویی از خانواده ­های شهدا در سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" با آرمان­‌های والای شهدا عهد و پیمان می­‌بندیم که با حرکت جهادی، فرامین مقام معظم رهبری را در تحقق اقتصاد مقاومتی عملیاتی کنیم.


 عسکری در این دیدارها با تاکید بر حفظ ارزشهای ایثار و شهادت در جامعه اسلامی گفت: خانواده های شهدا و جانبازان که یادگاران دفاع مقدس هستند باید پاس داشته شود.