راه شهدا با حضور ایثارگران در جامعه ادامه می یابد
به گزارش تا شهدا؛ علي كاظمي مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان در ديدار با خانواده شهيد اكبر نباتچيان ضمن دلجويي از اين خانواده گرانقدر به بررسي مسائل آنان پرداخت.
در اين ديدار علي كاظمي با ارج نهادن به مقام والاي شهدا گفت: ايثارگران در جامعه همچون گوهري تابناك هستند كه ميتوانند راه را از بيراهه مشخص كنند.
وي با اشاره به اينكه حضور فعالانه خانوادههاي شاهد و ايثارگر در جامعه راه شهدا را جاري و ساري ميكند، اظهار كرد: كوچكترين كارها نيز با حضور خانوادههاي شهدا و ايثارگران رنگ و بوي ديگر به خود ميگيرد از اينرو اميدواريم حضور آنان در جامعه را بيش از پيش شاهد باشيم.
مديركل بنياد استان زنجان با اشاره به اينكه تلاش ميكنيم تا خانوادههاي شهدا و ايثارگران كمترين مشكلات را داشته باشند، گفت: اگر با تمام توانمان براي اين اقشار ارزشمند تلاش كنيم باز هم توان جبران مردانگي و گذشت آنان را نخواهيم داشت.
در اين ديدار جمعي از كاركنان بنياد نيز حضور داشتند.
شهيد اكبر نباتچيان در تاريخ 12/1/60 در منطقه مريوان به شهادت رسيد.