http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/43720

شناسه خبر: 43720
۱۳۹۵-۳-۲۹ ۲۲:۵۷

دیدار مسئولان شهرستان قرچک با خانواده شهدای مدافع حرم

<p>جمعی از مسئولان نظامی و انتظامی، رئیس بنیاد و دادستان شهرستان قرچک در قالب طرح رمضان با خانواده شهدای مدافع حرم این شهرستان دیدار کردند.</p>

به گزارش تا شهدا؛ خانواده های معزز شهدای مدافع حرم سید ضیا نادری، محمد کلانترو شهید خاوری در این دیدارهای معنوی مورد تکریم و تجلیل قرار گرفته و مسائل آنان مورد بررسی قرار گرفت.


آزمان کادری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سرهنگ حسین حیدری فرمانده سپاه ناحیه 15 خرداد، سرهنگ قرایی فرمانده انتظامی شهرستان و حسینی دادستان شهرستان قرچک از جمله مسئولانی بودند که با خانواده های شهدای مدافع حرم دیدار کردند.


کادری در حاشیه این دیدارها گفت: این دیدارهای معنوی در راستای اجرای برنامه دیدار از خانواده های معظم شهدای مدافع حرم و شهدای هشت سال دفاع مقدس و جانبازان والامقام در قالب «طرح رمضان» انجام می شود.


وی در ادامه با بیان اینکه امروز شهدا و ایثارگران حق بزرگي بر گردن ما دارند و احترام به خانواده‌هاي آنها وظيفه همه مسئولان و آحاد جامعه است تاکید کرد: فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه تقویت شود.


سرهنگ حیدری فرمانده سپاه ناحیه 15 خرداد نیز در حاشیه این دیدار گفت: خدمت به بازماندگان خانواده شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران وظیفه اخلاقی، عرفی، دینی و البته کمترین کار ممکن است که در حال حاضر باید در جامعه انجام شود.


وی گفت: این خانواده ها مایه افتخار جامعه، میراث داران انقلاب اسلامی و سرمایه های معنوی کشور و پرورش یافتگان مکتب امام خمینی(ره) و رهبر فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) هستند که در راه اسلام وارزشهای دینی به درجه رفیع شهادت و جانبازی نایل آمدند و خدمت به آنها افتخاری بسیار بزرگ محسوب می شود.