http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/43615

شناسه خبر: 43615
۱۳۹۵-۳-۲۶ ۲۲:۱۶

ترويج فرهنگ ايثار وشهادت عامل اقتدار ايران اسلامي شده است

<p style="text-align: justify;">رئيس بنياد شهيد وامور ايثارگران آشتيان از توابع استان مرکزی، در ديدار با والدين شهدا گفت: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت عامل اقتدار، عظمت و سربلندي ايران اسلامي شده است.</p>

به گزارش تا شهدا؛ رمضانعلي چراغعلي‌گل با آرزوي قبولي طاعات وعبادات درماه پرفضيلت رمضان افزود: شهدا بانثار جان خويش درس استقامت و پايداري رابه جهانيان آموختند.


رئیس بنیاد آشتیان گفت: امروز وظيفه ما است كه در راستاي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و اهداف والاي شهيدان تلاش کنیم و مسوولان و مردم بايد با تلاش و عملكرد خويش دين خود را به شهدا و ايثارگران اداء کنند.


گفتني است اين ديدارها روز چهارشنبه 26 خرداد 95 در راستاي طرح رمضان و با حضور همكاران بنياد در منزل والدين شهيد يوسف نجف‌آبادي واقع در روستاي نجف‌آباد انجام شد.


شهيد يوسف نجف‌آبادي درسال 1341 در روستاي نجف‌آباد متولد و در تاريخ 14 اردیبهشت 61 در منطقه عملياتي اروند رود به شهادت رسيد.