شهدا الگوی عملی و علمی تبعیت از ولایت فقیه بودند
به گزارش تا شهدا؛ سیدمصطفی کشفی عزت و اقتدار امروز جمهوري اسلامي را مديون شهدا دانست و افزود: شهادت در كشورمان از جايگاه رفيع برخوردار است و بنا به فرموده امام راحل، خانواده شهدا چشم و چراغ اين ملت هستند، پس همه ما موظف هستيم ادامه دهنده راه شهدا باشيم و به وصاياي آنها عمل كنيم.
رئیس بنیاد ساوه افزود: امام راحل روز بیستم جمادی الثانی ۱۳۲۰ ق، درشهرستان خمین از توابع استان مرکزی، درخانوادهای اهل علم و هجرت و جهاد و درخاندانی ازسلاله زهرای اطهر(س) چشم به جهان گشود و او وارث سجایای آبا و اجدادی بود که نسل درنسل در کار هدایت مردم و کسب معارف الهی کوشیده بودند.
کشفی ادامه داد: در وصیتنامه امام آمده «با دلى آرام و قلبـى مطمئن و روحى شاد و ضمیرى امیدوار به فضل خدا از خدمت خـواهران و برادران مرخص و به سـوى جایگاه ابــدى سفر مىكنـم و به دعاى خیر شما احتیاج مبرم دارم و ازخداى رحمن و رحیـم مىخـواهـم كه عذرم را دركوتاهى خدمت و قصـور و تقصیر بپذیـرد و از مـلت امـیدوارم كه عذرم را دركـوتاهىها و قصـور و تقصیـرها بـپذیـرنـد و بـا قدرت و تصمیـم و اراده به پیش بروند».
گفتنی است این اردو روز سه شنبه 18خرداد 95 برگزار شد.