http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/43085

شناسه خبر: 43085
۱۳۹۵-۳-۱۲ ۲۳:۰۶

آستان مقدس امام زاده اسماعیل (ع) میزبان خانواده های شهدای مدافع حرم

<p>روز گذشته آستان مقدس امام زاده اسماعیل (ع) میزبان خانواده های شهدای مدافع حرم گردان فاطمیون بود.</p>

به گزارش تا شهدا؛ آستان مقدس امامزاده اسماعیل شهرستان فیروزکوه  روز گذشته میزبان جمعی از خانواده شهدا و جانبازان مجاهدین مدافع حرم بود .


کاروان مدافعین، عضو گردان فاطمیون و از مجاهدین اتباع افغانی بودند صبح دیروز با استقبال  رئیس اداره اوقاف و رئیس بنیاد شهید  و پاسدارن ناحیه مقاومت بسیج فیروزکوه وارد آستان مقدس امام زاده اسماعیل (ع) شدند.


عطاالله اسفندیار سرپرست اداره اوقاف فیروزکوه در مراسم استبال از خانواده های مدافع حرم با اشاره به سخنان شهید چمران اظهار داشت: آن زمانی که شیپور جنگ نواخته شود مرد از نامرد شناخته می شود.


وی گفت: ما امروز میزبان مجاهدینی هستیم در راه رضای خدا با گذشتن از جان و اموال خود از ما پیشی گرفتند.


وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با قدمهایی که عزیزان مجاهد بر میدارند بتوانیم در دنیا  زمینه ساز ظهور امام زمان (عج) باشبم.