http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/43025

شناسه خبر: 43025
۱۳۹۵-۳-۱۲ ۰۰:۱۰

منزلت و جایگاه خانواده شهدا بسیار رفیع و والا است

<p>مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران گفت: منزلت و جایگاه خانواده شهدا بسیار رفیع و والا است.</p>

به گزارش تا شهدا؛ نادر نصیری در سفر یک روزه به استان فارس با حضور در منزل خانواده سردار رشید اسلام «شهید عبدالله اسکندری» از مدافعان حرم شیرازی، اظهار کرد: آرامش، امنيت و آسايش امروز ما را مدیون خانواده‌های شهید و خون شهدا مي دانيم.


وی با عرض تبریک و تسلیت به خانواده شهید عبدالله اسکندری، بیان کرد: تبریک از این جهت که همسر شما به خواسته خود که همان رسیدن به بالاترین درجه قرب‌ الهی است رسید و تسلیت از این جهت که سردار رشید از بین ما پر کشید.


مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران با اعلام اینکه شهدا با اعتقاد پای در میدان مبارزه با دشمن گذاشتند، افزود: حضور در فراتر از مرزهای کشور برای دفاع از اسلام تنها به‌واسطه ایمان و اعتقاد راسخ رقم می‎خورد و این سعادت تنها نصیب انسان‌های وارسته و خداجو می‎شود.


وي خاطرنشان کرد: اعتقاد و دلبستگي ایثارگران به فرهنگ شهادت سبب شد که جوانان غيور این کشور برای دفاع از اسلام و مرزهای اسلامی در این مناطق حضور یابند و این حرکت و نيت قلبي آنان مورد توجه خداوند باری‌تعالی قرار می‎گیرد.


نصیری با اعلام اینکه خانواده شهدا در حال حاضر تنها نیستند، افزود: تک تک مردم این دیار و مردم کشور به رشادت شهدای مدافع حرم افتخار می‎کنند.


این مسؤول اضافه کرد: در حال حاضر پیوند قلبی و اعتقادی بین خانواده‌های شهدا و مردم ایجاد شد و این پیوند به جهت ایمان و اعتقاد قوی شکل گرفت.


نصیری در پایان گفت: منزلت و جایگاه خانواده شهدا بسیار رفیع و والا است و با کلام و کلمه نمی‎توان در وصف شهید و نیز در اوصاف صبر خانواده شهدا صحبت کرد.


در اين ديدار حسین نصراله رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ری، محمدباقر راندی رییس حوزه و روابط عمومی و سید محمدرضا صالحی رییس حراست حضور داشتند.


گفتنی است، سردار رشید اسلام «شهید عبدالله اسکندری» مدیر کل اسبق بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس بوده است.