http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/42771

شناسه خبر: 42771
۱۳۹۵-۳-۶ ۰۰:۴۱

خانواده تنها شهید فتح خرمشهر زاوه تجلیل شد

<p>مسئولان شهرستان زاوه از خانواده تنها شهید فتح خرمشهر این شهرستان تقدیر و تجلیل کردند.</p>

به گزارش تا شهدا؛ همزمان با ایام ملی مقاومت، ایثار و پایداری جمعی از مسئولان شهرستان زاوه متشکل از داودي رییس بنياد شهيد و امور ايثارگران، قاسمي ریيس اداره تبليغات اسلامي، مكرم رییس شبكه بهداشت، يوسفيان ریيس اداره مخابرات و شيباني برادر شهيد با حضور در دفتر فرماندار زاوه با تقدیم شاخه‌های گل و لوح یادبود از مهدی محمودی فرماندار این شهرستان به پاس مجاهدت‌ها و تلاش‌های خستگی‌ناپذیرش در عملیات‌ منتهی به فتح خرمشهر تقدیر و تجلیل کردند.


در این دیدار صمیمانه داودي اظهار کرد: فتح خرمشهر از افتخارات بزرگ ملت ايران است كه با نثار خون‌هاي بسیار و به ياري پروردگار به نتيجه رسيد.


همچنین در ادامه این دیدار مسئولین زاوه با همراهی فرماندار این شهرستان به ديدار همسر شهيد حسين رجبيان از شهداي فتح خرمشهر رفتند و این ایام را به این خانواده شهید تبریک و تهنیت گفتند.


لازم به ذکر است حسين رجبيان تنها شهيد عملیات فتح خرمشهر در شهرستان زاوه است كه در عملیات‌ فتح خرمشهر به درجه رفیع شهادت نائل شد.