http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/42188

شناسه خبر: 42188
۱۳۹۵-۲-۲۳ ۰۳:۳۴

افتخار جانبازان این است که در کنار سعادت جانبازی با حجت امام‌زمان(عج) همدرد هستند

<p style="text-align: justify;">نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مقام معظم رهبری نیز از تبار جانبازان هستند و این افتخاری برای آنان محسوب می شود که در کنار سعادت جانبازی با حجت امام زمان (عج) همدرد هستند.</p>

به گزارش تا شهدا؛ همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) «روز جانباز»، آیت الله سیداحمد علم الهدی صبح امروز با همراهی عابدین عابدی مقدم مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی با حضور در منازل سه جانباز 70 درصد مشهدی به نام‌های علیرضا سبحانی، محمد مهدی زواری و محمد شوری با این اسوه‌های صبر، استقامت دیدار و گفت‌وگو کرد.


آیت الله سید احمد علم الهدی در این دیدارها ضمن تبریک اعیاد شعبانیه خطاب به این سه جانباز سرافراز  اظهار کرد: جانبازان وایثارگران در جامعه امروز نعمت هستند، و در این میان تفاوتی که میان جانباز و شهید وجود دارد این است که شهید یک بار به شهادت می رسد اما جانباز هر روز یک شهادت در نامه اعمالش ثبت می شود، در همین راستا طبیعی است که هیچ قدرشناسی از جانبازی جانبازان کافی نیست و جانبازان پاداش این کار خود را از خداوند می گیرند و البته در این راه همسران آنان نیز در این پاداش با این غیورمردان شریک هستند.


وی افزود: در واقع همسران جانبازان به دلیل زحمات بسیاری که در طول شبانه روز می‌کشند از مقام و جایگاه والایی برخوردار هستند، بر همین اساس پاداش همسران جانبازان علاوه بر جایگاه والایی که در آخرت دارند، خداوند پاداش دنیوی آنها را نیز در پیشرفت و تعالی فرزندان شان قرار می دهد.


نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری نیز از تبار جانبازان هستند و این افتخاری برای آنان محسوب می شود که درکنار سعادت جانبازی با حجت امام زمان (عج) همدرد هستند.


آیت الله علم الهدی بیان کرد: از معجزات انقلاب اسلامی ایران این است که امروز در نسل سوم بعد از انقلاب جوانانی هستند که برای دفاع از حرم زینب (س) به سوریه می روند و در واقع دنباله رو فعالیت و خدمت جانبازان و ایثارگران هستند.


در ادامه این دیدارها عابدین عابدی مقدم، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی اظهار کرد: جانبازان اعصاب و روان و قطع نخاع علی رغم مشکلاتی که با آن درگیر هستند استقامت و استواری خود بر ارزش ها و اهداف را از دست نداده اند و با این مقاومت خود چراغ راه دیگران هستند.


گفتنی است در پایان هر یک از این دیدارها آیت الله علم الهدی با اهداء لوح یادبود از این سه جانباز افتخارآفرین میهن‌اسلامی ایران تقدیر و تجلیل کرد.


لازم به ذکر است محمدمهدی زواری در سال 1366 در محل شلمچه در اثر اصابت ترکش به ناحیه ستون فقرات مجروح و از ناحیه دو پا دچار آسیب نخاعی شد، علیرضا سبحانی نیز درسال 1363 در منطقه پنجوین بر اثر اصابت ترکش خمپاره از ناحیه پا، سینه و کمر مجروح شد، همچنین محمد شوری جانباز 70 درصد دیگر حاضر در این دیدارها در سال 1365 در منطقه غرب بر اثر اصابت ترکش به چشم و موج گرفتگی مجروح و از ناحیه دو چشم نابینا شد.