خانواده های شهدا گل های بوستان ایثار هستند
به گزارش تا شهدا؛ مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان چهارشنبه 15 اردیبهشت 95 طی سفر یک روزه به شهرستان حاجی آباد با حضور در گلزار شهدا به ساحت مقدس شهیدان والامقام ادای احترام و از روند مرمت و بهسازی قبور مقدس شهدا که در جوار امامزاده سید محمد آن شهرستان آرامیده اند بازدید کرد.
پاکدامن در نشستی با کارکنان بنیاد شهرستان ضمن بر رعایت اصول و مبانی نظم و استمرار برنامه ها و فعالیت ها و مرور بخشنامه ها و دستورالعمل ها و تعامل و همکاری با مسئولان آن شهرستان تاکید کرد.
وی در ادامه سفر یک روزه در روستای برآفتاب از توابع شهرستان حاجی آباد با والدین شهید احمد صبحی و مادر شهید معظم نادر بکنده دیدار و از انان دلجویی و تصریح کرد: شهدا با شوق به شهادت به سوی معبود خویش شتافتند و با خون خود درخت تنومند انقلاب را آبیاری و بیمه کردند .
پاکدامن اضافه کرد: خانواده های شهدا و یادگاران شاهد گل های بوستان شهادت و ایثار هستند و با حضور باطراوتشان در گستره جامعه اسلامی می تواند فضای جان و دل مردم را از عطر شهادت و ایثار معطر کنند.
پاکدامن در این سفر با رییس اقدامات تامینی و تربیتی آن شهرستان دیدار و از روند پرونده خانواده های شاهد و ایثارگری اطلاع یافت و از تعامل و همکاری آن اداره با این اداره کل تقدیر کرد.