http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/41818

شناسه خبر: 41818
۱۳۹۵-۲-۱۳ ۲۳:۴۲

توصیف سردار مرتضی قربانی از شهید املاکی

<p style="text-align: justify;">یکی از فرماندهان دوران دفاع مقدس گفت: رزمندگان گیلانی در دوران دفاع مقدس حماسه آفریدند، مردمانشان با پشتیبانی از رزمندگان و جبهه&zwnj;ها افتخار فرستان صدها کامیون برای کمک&zwnj;رسانی را ثبت کردند و بانوان گیلانی نیز در بسیاری از سنگرها سنگ تمام گذاشتند.</p>

به گزارش تا شهدا؛ سردار مرتضی قربانی که در اجلاسیه بانوان نخستین کنگره ملی 8000 شهید استان گیلان سخن می‌گفت،افزود: گیلانیان برای حضور در جبهه‌ها همواره شجاعانه داوطلب بودند و بسیاری از شهدای حال حاضر گیلان هنوز گمنام هستند.

 

وی با تاکید بر اینکه گیلانیان چه در انقلاب و چه در هشت سال دفاع مقدس سرآمد بودند افزود: سرداران شهید گیلانی هم چون بیگلو، خوش سیرت، املاکی و…درس مردانگی و ایثار آموختند و در بخش فرماندهی به خوبی جنگ را اداره می‌کردند.املاکی جانشین لشکر قدس گیلان بود و جانشین یک لشکر در کنار بسیجیان در خط مقدم جنگید و شهید شد. املاکی الگویی است که نه تنها برای گیلان و ایران بلکه برای لبنان و سوریه و امت حزب‌الله نمونه‌ای از یک قهرمان واقعی است.

 

سردار قربانی با بیان اینکه در محاصره آبادان شاهد حضور رزمندگان گیلانی بودیم، اظهار کرد: لشکر قدس و لشکر کربلا در دوران جنگ تلاش زیادی کردند وامروز شاهد سپاه قدس گیلان هستیم و امیدواریم شاهد فتح آزادسازی و بیت‌المقدس با این سپاه باشیم.