http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/41408

شناسه خبر: 41408
۱۳۹۵-۱-۲۸ ۲۱:۵۷

برگزاری یادواره‌های شهدا نشان از وجود روحیه ایثار و شهادت در میان مسئولین و مردم دارد

<p>فرماندار درگز گفت: برگزاری یادواره&zwnj;ها، همایش&zwnj;ها و نشست&zwnj;ها برای چنین شهدای والامقامی نشان از وجود روحیه ارزشمند ایثار و شهادت در میان مسئولین و مردم دارد.</p>

به گزارش تا شهدا؛ نشست شورای اداری شهرستان درگز با نام و یاد شهيد ميرزا ختائي برگزار گرديد.


در این نشست که با حضور حجت الاسلام ملکی امام جمعه و روسای ادارات شهرستان درگز برگزار شد، حمیدی فرماندار این شهرستان در سخنانی ضمن تقدیر و تجلیل از اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران و ناحیه مقاومت بسیج شهرستان درگز برای برگزاری با شکوه یادواره شهید صیاد شیرازی، تصریح کرد: شهيد صياد شيرازي اسوه تقوا، سربازي فداكار و الگويي براي تمامي نظاميان و مريدي براي رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.


وی افزود: برگزاری یادواره‌ها، همایش‌ها و نشست‌ها برای چنین شهدای والامقامی نشان از وجود روحیه ارزشمند ایثار و شهادت در میان مسئولین و مردم دارد.


در پایان این نشست از برادر شهید ختائی با اهداء لوح یادبود تقدیر و تجلیل شد.


لازم به ذکر است شهید ختائی در 24 فروردین 1367 در منطقه مریوان به شهادت رسید و اکنون در گلزار شهدای شهر نوخندان شهرستان درگز آرام گرفته است.