http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/41301

شناسه خبر: 41301
۱۳۹۵-۱-۲۴ ۰۴:۰۰

تجلیل از مادران و همسران شهدا در همایش «مادران آسمانی»

<p>معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر از برگزاری همایش مادران آسمانی به منظور تجلیل از مادران و همسران شاهد و ایثارگر خبر داد.</p>

به گزارش تا شهدا؛ سید محسن موسوی معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر با اشاره به نقش مهم مادران شاهد در پرورش چنین فرزندانی اظهار داشت: مادران، نمونه بارز صبر و استقامت هستند، اما مادران شهدا الگوی صبر و استقامت بوده و هستند.


سید محسن موسوی در ادامه افزود: اگر حضور پررنگ زنان در دوران دفاع مقدس و ازخودگذشتگی و فداکاری بانوان و مادران نبود بدون شک شاهد ایثارگری رزمندگان نیز در جبهه های دفاع مقدس نبودیم به همین دلیل باید گفت مادران و همسران شهدا نیز در دفاع مقدس دوشادوش رزمندگان در دفاع از انقلاب اسلامی عزیز و میهن، نقش آفرینی و افتخارآفرینی کردند.


وی خاطر نشان کرد: به منظور تجلیل و تکریم از مقام شامخ مادر و همسر شهدا عصر امروز  23 فروردین 95 همایشی در گلزار شهدای شهر بوشهر به همین مناسبت برگزار و از این عزیزان تجلیل و تقدیر می شود.