http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/40970

شناسه خبر: 40970
۱۳۹۴-۱۲-۱۵ ۱۳:۱۷

وظیفه مسئولان دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران است

استاندار اردبیل گفت: وظیفه ما مسئولان این است که از خانواده های معظم شهدا و ایثارگر دیدار کنیم و از آنان روحیه بگیریم.
به گزارش تا شهدا؛ مجید خدابخش استاندار اردبیل و هیئت همراه، علی منصور لکورج مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و همراهان، سرپرست بانک مهر اقتصاد، معاون سپاه و مدیرکل تامین اجتماعی نیروهای مسلح استان اردبیل در گرامی داشت 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا شامگاه پنجشنبه 13 اسفند 94 با حضور در منزل خانواده های معظم شهیدان والامقام «برات و علی سقایی اردبیلی» و  شهید «ودود رحیمی» با والدین شهدا دیدار کردند.
استاندار اردبیل در این دیدار با تجلیل از مقام شامخ شهیدان، گفت: وظیفه ما مسئولان این است که از خانواده های معظم شهدا و ایثارگر دیدار کنیم و از آنان روحیه بگیریم.
مجیدخدابخش ضمن تبریک بزرگداشت روز شهدا عنوان کرد: همه ما مدیون خون پاک شهدا و ایثارگران والامقام هستیم و دیدار از خانواده ها کمترین کاری است که می توان انجام داد.
دیدارکنندگان ضمن دلجویی از والدین معظم شهدا از نزدیک در جریان مشکلات و خواسته های آنها قرار گرفتند برای حل آنها تصمیم های لازم گرفته شد.
شهید برات سقایی دوم مرداد سال 1361 و علی سقایی نهم آذر سال 1360 و شهید ودود رحیمی شیخ احمد 13 آبان 1362 به مقام عالی شهادت رسیدند.