http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/40843

شناسه خبر: 40843
۱۳۹۴-۱۲-۱۱ ۲۱:۵۷

تشريح ويژه برنامه هاي 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا در آذربایجان غربی

<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: 12px; line-height: 1.5;">جلسه هماهنگي گراميداشت 22 اسفند روز شهدا با حضور مديركل بنياد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی و مدیران عضو کمیته ایثارگران در ارومیه برگزارشد .</span></div>
به گزارش تا شهدا؛ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی در جلسه  هماهنگی گرامیداشت روز شهدا با اشاره به حضور حماسی مردم ایران اسلامی بویژه مردم ولایتمدار استان آذربایجان غربی در انتخابات هفتم اسفند،این حضور حماسی را موجب تقویت بنیان نظام اسلامی و مایوس شدن دشمنان اسلام دانست و اظهار داشت: مردم ایران اسلامی با خلق حماسه ای دیگر به جهانیان نشان دادند که همواره پشتیبان این نظام و ولایت فقیه هستند.
مهدی فعال در ادامه ضمن تاکید بر برگزاری شکوهمند برنامه های 22 اسفند، این روز را در تقویم ایران اسلامی از جمله مناسبتهای مهم برشمرد و گفت: هر چه داریم به برکت خون پاک شهیدانی است که در راه اسلام و وطن به زمین ریخته شده و امروز ایران اسلامی درسایه این خونهای پاک در اقتدار وامنیت کامل بسر می برد.
وی با تسلیت ایام فاطمیه ادامه داد: بنیاد شهید در 22 اسفند 1358 به فرمان امام راحل تاسیس شد و در سال 83 نیز شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز درجلسه 544 خویش این روز را روز بزرگداشت شهدا نام گذاری کرد.
فعال افزود: این روز، روزی است که باید فجر آفرینان و عزت آفرینان را پاسداری کنیم و 22 اسفند روز درس آموزی از شهیدان و بازخوانی آموزه های وحی و توحید و روز نکوداشت ارزش های بنیادین انسانی است.
آشناسازی مردم با اهمیت این روز بویژه نسل جوان یکی از اهداف گرامیداشت این روز است که مدیرکل بنیاد شهید استان معتقد است باید در این خصوص تلاش بیشتری صورت بگیرد.
مهدی فعال تکریم با تقدیر از اعضای کمیته ایثارگران استان از برگزاری یادواره های مختلف و تجلیل و تکریم از مقام شامخ شهدا و نیز کاشت30 نهال به یاد شهدای30 شهید دانشجوی گرانقدر در محیط دانشگاهی را از جمله برنامه های این روز دانست که با همکاری دانشگاه آزاد برگزار می شود.
معصوم نیکخومعاون فرهنگی بنیاد شهید استان نیز در این جلسه با تشریح برنامه های این روز گرانقدر اظهار داشت:دیداراز خانواده های معظم شهدا،,تجلیل و تکریم از ایثارگران، حضور در مراسم میهمانی لاله ها ،تبلیغاتی محیطی ، ارسال پیامک تبریک ، برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی در سطح استان و مدارس شاهد ، قرائت وصیت نامه و زندگی نامه شهدا در مدارس ، برپایی نمایشگاه ها ،کاشت نهال،ایستگاه های صلواتی، سخنرانی مدیران بنیاد قبل از خطبه های نماز جمعه را از جمله برنامه های پیش بینی شده روز بزرگداشت شهدا عنوان کرد و مقرر شد برنامه های پیش بینی شده از طریق استانداری جهت اجرا به ادارات استان ابلاغ شود.
نیکخو نیز با تقدیر از همکاری و همراهی ارگانهای مختلف بر ضرورت اطلاع رسانی وتکریم بیش از پیش جایگاه شهدا در جامعه تاکید نمود.