http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/40806

شناسه خبر: 40806
۱۳۹۴-۱۲-۱۱ ۱۰:۲۵

آمادگی برای جهاد به فرمان رهبر، افتخار جانبازان است

جانباز نیشابوری گفت: جانبازان ایران اسلامی امروز آماده اند تا به فرمان رهبر خود جهاد کنند و این افتخاری برای همه آنان است.
به گزارش تا شهدا؛ علیرضا اسماعیل‌آبادی عنوان کرد: مانند تمام دوره‌های گذشته و انتخابات‌هایی که از ابتدای انقلاب برگزار شده است، امسال نیز در انتخابات شرکت کردم و به فرمان رهبرم لبیک گفتم و خوشحالم که ایران اسلامی به رهبری امام خامنه‌ای چنین مقتدر و سربلند است. 
اسماعیل‌آبادی عنوان کرد: ما جانبازان پیرو راه رهبر خود هستیم و اگر آقا هر فرمانی دهند با سر می‌دویم و توصیه ما به مردم این است که پیرو راه رهبری باشند تا مسیر را گم نکرده و از راه درست خارج نشوند. 
وی با اشاره به اینکه تحت فرمان رهبری بودن افتخاری برای جانبازان است، افزود: نباید دل آقا را خون کنیم و باید متوجه باشیم که تفرقه افکنی هییچ فایده‌ای ندارد و تنها دشمن را شاد می‌کند. 
اسماعیل‌آبادی تصریح کرد: ادامه دادن راه شهدا در پیروی از ولایت فقیه و آماده بودن برای جهاد است و امروز جانبازان و تمام خانواده‌های شهدا، آزادگان و جانبازان برای این جهاد آماده‌اند تا به فرمان رهبری هر جا لازم باشد در صحنه حضور داشته باشند. 
وی افزود: مردم امروز باید قدر انقلاب را بدانند و مانند مگس دور کثافت‌ها جمع نشوند و باید مانند زنبوری باشند که تنها روی گل می‌نشیند. 
این جانباز نیشابوری خاطرنشان کرد: شهدا کسانی بودند که با دل و جان در راه رهبر خود قدم برداشتند و برای دفاع از کشور و اسلام خستگی نمی‌شناختند، امروز لازم است همه ما جانبازانی که همرزمان آنان بودیم ادامه دهده راه آنان باشیم و در مسیری که آنها قدم برداشتند حرکت کنیم. 
گفتنی است جانباز علیرضا اسماعیل‌آبادی در سال 61 و در سن 17 سالگی به جبهه‌های حق علیه باطل اعزام شد و در جریان آزادسازی مهران و والفجر 3 و در مرحله نخست این عملیات به افتخار جانبازی در راه میهن اسلامی نائل شد.