http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/40686

شناسه خبر: 40686
۱۳۹۴-۱۲-۹ ۰۹:۴۲

هیات قرآن در منازل شهدای مدافع حرم فاطمی تشکیل می‌شود

<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: 12px; line-height: 1.5;">معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: با همکاری آستان قدس رضوی هیات قرآن و عترت همسران شهدای مدافع حرم حضرت زینب(س) در منازل این افراد تشکیل می‌شود.</span></div>
به گزارش تا شهدا؛ سید مجید حسینی در نشست برنامه‌ریزی سالروز شهادت شهید علیرضا توسلی«ابوحامد» و رضا بخشی «فاتح» از شهدای مدافع حرم فاطمی که در محل سالن هاشمی نژاد بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی برگزار شد، تصریح کرد: با جلسات متعددی که با آستان قدس رضوی برگزار شد، تصمیم بر این شد که هیات قرآن و عترت در منازل شهدای مدافع حرم فاطمی تشکیل ‌شود و همچنین توسط خدام حرم مطهر امام رضا(ع) با خانواده این شهدای والامقام دیدار به عمل می‌آید.
وی از برگزاری یادمان شهدای مدافع حرم حضرت زینب(س) خبر داد و تصریح کرد: در ایام منتهی به روز بزرگداشت مقام شهید 38 عنوان برنامه پیش بینی شده است که 2 برنامه از این تعداد به گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم فاطمی اختصاص پیدا کرده است.
حسینی گفت: هدف از برگزاری این چنین برنامه‌هایی تاکید بر مقام شهیدانی است که در راه اسلام و ائمه اطهار (ع) جانفشانی می‌کنند و فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت را به بهترین نحو در جامعه گسترش می‌دهند.