http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/39970

شناسه خبر: 39970
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۲:۴۴

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امورایثارگران استان آذربایجان غربی از آزاده دوران انقلاب

<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: 12px; line-height: 1.5;">مهدی فعال مدیر کل بنیاد شهید و امورایثارگران استان آذربایجان غربی به همراه تعدادی از مسئولان استان به مناسبت فرا رسیدن سی و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، از آزاده دوران انقلاب سرتیپ دوم اکبر فتورائی در منزل دیدار کرد .</span></div>
به گزارش تا شهدا؛ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در دیدار از آزاده دوران انقلاب سرتیپ دوم اکبر فتورائی بیان نمود: قدرشناسی از ایثار و از خودگذشتگی خانواده معظم شهدا و ایثارگران وظیفه مسئولان و خدمتگذاران  نظام اسلامی است.
مهدی فعال با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام تصریح کرد: امنیت کنونی کشور مرهون خون شهداست و بر ما فرض است که همواره قدردان این عزیزان باشیم.
در این دیدار سرتیپ دوم اکبر فتورائی جانباز25 درصدی دفاع مقدس واز آزاده دوران انقلاب از حضور مدیر کل بنیاد شهید و همراهان ایشان در منزل خود قدردانی کرد یک جلد کتاب "مجموعه خاطرات ابد + ده سال  " را که متاثر از دوران انقلاب نوشته است به مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی اهدا کرد.