http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/39674

شناسه خبر: 39674
۱۳۹۴-۱۱-۱۵ ۱۶:۲۰

اقتدار نظام، مرهون رشادت‌های شهدای انقلاب است

اقتدار نظام جمهوری اسلامی، مرهون ایثارگری‌ها و رشادت‌های شهدای انقلاب است.
به گزارش تا شهدا؛ به مناسبت ایام‌الله دهه‌فجر، محمد طاهرخانی، رئیس و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان تاکستان به همراه جمعی از مسئولین دستگاه‌های اجرایی با امام جمعه شهرستان آوج دیدار کردند.
طاهرخانی با بیان اینکه شهدا و مردم انقلابی سختی‌های بسیاری را در برپایی انقلاب اسلامی متحمل شدند، افزود: مردم و مسئولین ما قدردان زحمات آنها هستند و راه‌شان را ادامه خواهند داد.
وی با اشاره به اینکه اقتدار نظام جمهوری اسلامی، مرهون ایثارگری‌ها و رشادت‌های شهدای انقلاب است، گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمات مختلفی را به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه می‌دهد که در مقابل فداکاری‌ها و گذشت آنها ناچیز است.
در ادامه، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان تاکستان، گزارشی از عملکرد بنیاد را در جهت ارائه خدمات‌ به جامعه هدف ارائه کرد.