http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/39621

شناسه خبر: 39621
۱۳۹۴-۱۱-۱۴ ۲۲:۴۶

لذت دیدار با خانواده‌های شهدا تاثیر بسزایی در پیشبرد اهداف ملی دارد

<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: 12px; line-height: 1.5;">استاندار خراسان رضوی در دیدار با پدر شهید نصرالله برهانی گفت: مسئولین از هم صحبتی با خانواده‌های شهدا لذت می‌برند چراکه با دیدن این غیورمردان در راه تلاش برای پیشبرد اهداف ملی ثابت قدم تر می‌شوند.</span></div>
به گزارش تا شهدا؛ همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر، علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی با حضور در منزل پدر شهید نصرالله برهانی با این اسوه صبر و استقامت دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار که عابدین عابدی مقدم مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، عباسپور مشاور استاندار در امور ایثارگران و حجت الاسلام باقری نسب رئیس بنیاد منطقه یک مشهد مقدس حضور داشتند، رشیدیان با تاکید بر اینکه کار و فعالیت اصلی در شکل گیری انقلاب را شهدا انجام دادند، تصریح کرد: شهدا در میدان مبارزه با استبداد با قدرت قدم گذاشتند و در برابر نظام ستمشاهی ایستادگی کردند تا امروز این نظام ولایی در منطقه برقرار باشد.
وی افزود: مسئولین از مشاهده و هم صحبتی با خانواده‌های شهدا لذت می‌برند چراکه با دیدن این غیورمردان و شیرزنان در راه تلاش برای پیشبرد اهداف ملی ثابت قدم تر می‌شوند.
در ادامه این دیدار فضل الله برهانی پدر این شهید والامقام ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: این انقلاب و نظام صاحب دارد و صاحب آن کسی جز امام زمان(عج) نیست.
وی خطاب به استاندار و مسئولین حاضر در این دیدار گفت: شما مسئولین به ما خانواده‌های شهدا و ایثارگران روحیه می‌دهید و همین دیدارها می‌تواند یاد و خاطره شهدا را زنده نگه دارد و فرهنگ ایثار و شهادت نیز ترویج پیدا کند.
لازم به ذکر است شهید نصرالله برهانی در 4 مرداد ماه 1357 در جریان بمب‌گذاری در سینمای شهر چالوس به شهادت رسید، همچنین فضل الله برهانی پدر این شهید بزرگوار در دوران انقلاب اسلامی و تظاهرات مردمی آن دوران به گلاب پاشی در تظاهرات مشغول بوده است و این فعالیت وی به حدی بود که این پدر شهید به گلاب‌پاش انقلاب شهرت یافته است.