http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/39284

شناسه خبر: 39284
۱۳۹۴-۱۱-۱۰ ۱۷:۴۳

برگزاري مراسم يادبود براي شهدا موجب تداوم حركت انقلاب شد ه است

<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: 12px; line-height: 1.5;">مديركل بنیاد شهيد و امور ايثارگران اذربايجان غربي معتقد است كه برگزاري مراسم يادبود براي شهدا از جمله نمادهاي ديني است كه موجب تداوم حركت انقلاب شده است.</span></div>
به گزارش تا شهدا؛ مهدي فعال در حاشيه برگزاري نخستين همايش گراميداشت ياد و خاطره 42 شهيد مبارزه با مواد مخدر استان ضمن تبريك فرا رسيدن ايام دهه مبارك فجر اظهار داشت: انقلاب اسلامی ترجمان بسیاری از آیات و روایات، بخصوص در زمینه شهادت  و جهاد، است.
وي با اشاره به اينكه شهداي عرصه مبارزه با موادمخدر در سلامت و طراوت امروز نسل جوان و جامعه نقش بسزايي داشته اند افزود: همگی باید قدردان ارزشهای شهدا باشیم، لذا برای اینکه بدانیم کسانی که به شهادت رسیدند چه آرمانی داشتند باید تلاش در شناخت شهدا داشت.
 فعال ادامه داد: مهم‌ترين نقش در مسير و اهداف انقلاب اسلامي ايران را شهدا ايفا كردند و ما امروز مديون اين شهدا هستيم و طبعا سزاوارترين افراد براي ادامه راه آن‌ها فرزندان و خانواده‌شان هستند.
مديركل بنیاد شهيد استان با تاکيد بر اين‌که با حفظ نظام، روح شهدا و سيد‌الشهدا‌ عليه‌السلام از ما راضي مي‌شود، گفت: امروز بهترين کار براي ادامه دادن راه شهدا حفظ دين و تقويت مباني اسلامي در جامعه است و اين چيزي هست که شهدا جان خود را براي آن فدا کردند.