http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/38998

شناسه خبر: 38998
۱۳۹۴-۱۱-۵ ۱۵:۴۸

بازسازی عملیات کربلای 5 در حاشیه کنگره 8 هزار شهید گیلان

<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: 12px; line-height: 1.5;">مسئول ستاد کنگره 8 هزار شهید استان گیلان با بیان اینکه در حاشیه این کنگره 2 نمایشگاه برگزار خواهد شد، گفت:رزمایش عملیات کربلای 5 نیز در حاشیه این کنگره بازسازی می‌شود.</span></div>
به گزارش تا شهدا؛ ابراهیم جوادی، مسئول ستاد کنگره 8 هزار شهید استان گیلان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گیلان، با اشاره به برگزاری نخستین کنگره ملی 8هزار شهید استان گیلان اظهار کرد: بعد از 14 سال تاسیس ستاد کنگره 8هزار شهید گیلان، نخستین کنگره ملی 8هزار شهید استان اردیبهشت 95 برگزار می شود. 
وی با بیان اینکه فرماندهی سپاه قدس گیلان به عنوان دبیرکل نخستین کنگره ملی 8هزار شهید استان گیلان عنوان کرد و گفت: استاندار گیلان رئیس کنگره ملی 8 هزار شهید است. 
مسئول ستاد کنگره 8 هزار شهید استان گیلان با بیان اینکه 18 کمیته در راستای هرچه بهتر برگزار شدن این کنگره درنظر گرفته شده است اضافه کرد: کمیته برگزاری مراسم، یادمان مهندسی و پارک موزه، فرهنگی هنری، پشتیبانی،فنی و ارتباطات، تبلیغات و روابط عمومی، جمع آوری آثار و یادواره ها، برنامه و بودجه، ورزش و جوانان، امور شهرستان ها، انتظامات، استقبال و تشریفات، نظارت، بازرسی و ایمنی، فضاسازی فرهنگی شهر رشت، اجلاس آموزش و پرورش، اجلاس بانوان، اجلاس ایثارگران، رزمایش رزمی و نمایشگاه نظامی، دانشگاهیان از کمیته های این کنگره است. 
جوادی با اشاره به اینکه تا قبل از برگزاری کنگره ملی 8هزار شهید استان گیلان دیدار با تمام خانواده های شهدا انجام می‌گیرد، خاطرنشان کرد: تابلوی کنگره شهدا به خانواده شهدا اهدا می شود و از آنها دعوت می شود تا در کنگره حضور یابند. 
وی در پایان با بیان اینکه در حاشیه این کنگره 2 نمایشگاه برگزار خواهد شد، یادآور شد:رزمایش عملیات کربلای 5 نیز در حاشیه این کنگره بازسازی می‌شود.