http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/37845

شناسه خبر: 37845
۱۳۹۴-۱۰-۱۶ ۰۹:۱۴

جلسه ستاد شاهد آموزش و پرورش ناحيه دو اراک برگزارشد

جلسه ستاد شاهد ناحيه دو آموزش و پرورش اراك باحضور اعضاء ستاد روز سه‌شنبه 15 دی‎ماه 94 برگزارشد.
به گزارش تا شهدا؛ این جلسه باحضور علی دربندی مدير اداره آموزش و پرورش ناحيه دو، مرتضی انصاریفر رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران و حسین منصوری معاون فرهنگی بنیاد اراک و دیگر مسئولان دبیرستان شاهد شهید ثامنی برگزارشد.
انصاريفر ضمن تقدير و تشكر از اعضاء ستادشاهد، انتصاب شايسته رودباراني را به عنوان مسئول ستادشاهد تبريك گفت.
رئیس بنیاد اراک درادامه ازتلاش‌هاي صادقانه اعضاي ستادشاهد تشكر و قدرداني كرد و اظهار داشت: مزد و پاداش همه شما در پيشگاه خداوند متعال و شهداء محفوظ خواهد ماند و توصيه كرد با سعه صدر و صبوري كارها را پيش ببرند و بدانند كه اين خدمتي عظيم است.
وی برابر دستورالعمل جلسه، اهتمام خود و مجموعه اعضاء ستاد را پيرامون ساماندهي طرح پراكنده مطرح کرد و افزود: براستي مديران مدارس شايستگي‌هاي خود را دراين امر نشان دادند و ما قدردان تمام خادمين دراين عرصه هستيم.
علی دربندي نیز ضمن ابراز خرسندي ازحضور اعضا و نگاه ويزه ايشان به مجموعه جامعه ايثارگري اشاره و به انجام بدون وقفه برتشكيل جلسات ستادشاهد و همچنين برگزاري كلاس‌هاي تقويتي و جبراني دانش آموزان شاهد و ايثارگر تأکیدکرد.
در ادامه نظرات و پيشنهادات حاضرين مطرح  و درآخر جمع‌بندي مطالب جلسه به پايان رسيد.