http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/37171

شناسه خبر: 37171
۱۳۹۴-۱۰-۱ ۱۳:۳۱

برو دنبال کارت!

<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: 12px; line-height: 1.5;">حاجی برای روحیه نیروهایش خیلی اهمیت قائل بود. به هیچ کس به هیچ عنوان اجازه نمی داد که رو حیه ی بچه ها را تضعیف کند.&nbsp;</span></div>
تا شهدا: حاجی برای روحیه نیروهایش خیلی اهمیت قائل بود. به هیچ کس به هیچ عنوان اجازه نمی داد که رو حیه ی بچه ها را تضعیف کند. 
همیشه به بعضی از مداح ها می گفت در روضه ها و صحبت هایشان چیزی نگویند که باعث تضعیف روحیه بشود. 
یک وقتی مداحی آمده بود تیپ امام جواد (علیه السلام). شب در بین مداحی شروع کرد روضه ی یتیمان شهدا را خواندن، خانواده های بی سرپرست و بچه های یتیم که منتظر بابا می خوابند و خلاصه الی آخر.
شهید برونسی وسط روضه بلند شد رفت سراغ مداح. دستش را گرفت و گفت:« بسه! جبهه نیاز به اینجور روضه خواندن ندارد. عوض اینکه به این نیرو های آماده عملیات نیرو بدهی، داری روحیه ی آنها را تضعیف می کنی، پاشو! پاشو! برو دنبال کارت .»