http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/35920

شناسه خبر: 35920
۱۳۹۴-۹-۲ ۱۶:۳۸

ضرورت تعامل بنیاد و سپاه در اجرای قانون جامع ایثارگران

<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: 12px; line-height: 1.5;">در نشست مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و ایثارگران بسیج سپاه حضرت رسول اکرم(ص) بر تعامل طرفین در اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تاکید شد.</span></div>
تا شهدا؛ شکاری قائم مقام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در نشست خود با  سرهنگ قدمی مسئول ایثارگران بسیج سپاه حضرت رسول اکرم(ص)، بر ضرورت همکاری طرفین در اجرای مواد 38 و 39 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تأکید کرد.
در این جلسه که جهانی فر رئیس اداره پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد تهران بزرگ نیز حضور داشت، مقرر شد در اموری که نیاز به همفکری و تبادل اطلاعات بین حوزه های مختلف وجود دارد تعامل بیشتری صورت گیرد.
گفتنی است، موضوع ماده 38 و 39  قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مربوط به پرداخت حقوق به جانبازان بر اساس احکام نیروهای مسلح است.