http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/35655

شناسه خبر: 35655
۱۳۹۴-۸-۲۷ ۱۱:۴۷

مادر سه شهید گیلانی در کنار فرزندان شهیدش آرام گرفت

مراسم تشییع پیکر مادر سه شهید «اسماعیلیان» صبح روز سه شنبه 26 آبان ماه در بندر کیاشهر برگزار شد.
تا شهدا؛ مراسم تشییع پیکر مادر سه شهید مهدی، ابراهیم و محمد اسماعیلیان پس از طواف در مرقد مطهر آقا سید جلال‌الدین اشرف آستانه‌اشرفیه، از مقابل حوزه مقاومت بسیج امام حسین (ع) این شهر  تشییع شد.
پیکر مرحومه زبیده علی‌اکبری در گلزار شهدای بقعه آقا سیدجعفر بندرکیاشهر در کنار همسر و فرزندان شهیدش به خاک سپرده شد.
مراسم سوم این مادر روز پنجشنبه هفته جاری در مسجد جامع بندرکیاشهر برگزار می‌شود.
مدیرکل بنیاد شهیدو امورایثارگران استان گیلان در مراسم تشییع مادر شهیدان اسماعیلیان شرکت نمود.
مرحومه زبیده علی‌اکبری روز گذشته به دلیل کهولت سن در 83 سالگی دارفانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
مرحومه علی‌اکبری همسر مرحوم حجت‌الاسلام اسماعیلیان امام جمعه فقید بندرکیاشهر و مادر اسماعیلیان فرماندار آستانه‌اشرفیه است.
 فرزند شهید این مادر، ابراهیم اسماعیلیان در 9 شهریور 1365 در عملیات کربلای 2، مهدی اسماعیلیان در 25 آبان 1361 در مریوان و محمد اسماعیلیان در 20 آبان 1361 در عملیات محرم در دهلران به شهادت رسیدند.