http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/35595

شناسه خبر: 35595
۱۳۹۴-۸-۲۶ ۱۰:۱۱

جانبازان نگهبانان شرف و عزت ملی هستند

<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: 12px; line-height: 1.5;">مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی جانبازان را نگهبانان شرف و عزت ملی خواند و گفت: جانبازان و ایثارگران به دشمن ثابت کرده اند که از تمامیت ارضی کشور و از آرمان های اسلام و انقلاب با گوشت و پوست خود دفاع می کنند.</span></div>
تا شهدا؛ عصر دوشنبه 25 آبان 94 حجت الاسلام عزیزی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی به اتفاق علی روزفراخ سرپرست بنیاد شهرستان بجنورد با دو جانباز 70 درصد، اسماعیل کاظمی و قاسم مهنانی دیدار کرد .
حجت الاسلام عزیزی در این دیدارها جانبازان را نگهبانان شرف و عزت ملی خواند و با اشاره به حماسه های دوران دفاع مقدس، گفت: جانبازان و ایثارگران به دشمن ثابت کردند که از تمامیت ارضی کشور و از آرمان های اسلام و انقلاب با گوشت و پوست خود دفاع خواهند کرد .
وی با اشاره به اینکه جانبازان با فداکاری و رشادت های خود صحنه های نابی از ایثار و مقاومت را رقم زدند و آینده ای روشن را برای کشور و انقلاب ترسیم کردند، گفت: جانبازان عزیز با تحمل و صبر در برابر رنج های ناشی از ضایعات دوران دفاع مقدس هنوز هم در حال جهاد و ایثار و فداکاری هستند.
حجت الاسلام عزیزی همسران جانبازان را هم که با فداکاری به بهترین شکل ممکن از جانبازان پرستاری و مراقبت می کنند را در ردیف مجاهدان فی سبیل الله خواند و گفت: این زحمت ها و از خودگذشتگی ها قطعا در دیوان محفوظ الهی ثبت خواهد شد و خداوند انشالله اجر این مجاهدت ها را خواهد داد.