http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/32617

شناسه خبر: 32617
۱۳۹۴-۶-۲۵ ۲۰:۴۹

اردوی فرهنگی تفریحی جانبازان روشن دل گیلانی در منطقه حیران آستارا برگزار شد

<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: 12px; line-height: 1.5;">جمعی از جانبازان 70 درصد دو چشم نابینای استان گیلان در قالب اردوی دو روزه فرهنگی تفریحی از جاذبه های گردشگری منطقه حیران شهرستان آستارا بهره بردند.</span></div>
تا شهدا:  طاهرنژاد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با اشاره به اینکه تماشای جاذبه های طبیعی و خدادادی منطقه حیران آستارا هدف از بردن جانبازان روشن دل 70 درصد  در قالب این اردو بود ، گفت : در این سفر علاوه بر حضور جانبازان ، خانواده های آنها نیز در این اردو شرکت کرده بودند.
مدیرکل، جان فشانی های جانبازان را در جهت پاسداشت از خاک میهن یک حرکت الهی خواند و افزود : جانبازان نابینا چشمان خود را در راه اسلام و میهن اسلامیشان هدیه دادند تا من و شما امروز چشمانمان را به روی بی عفتی،‌ بی حرمتی و بی عدالتی ها نبندیم.
وی افزود: اگر رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس با جانفشانی ها و ایثار و فداکاری های خود نگذاشتند یک وجب از خاک این سرزمین به دست اجنبی ها نیفتد ما هم امروز وظیفه داریم که با عشق و ایمان نگهبان ارزش ها و دفاع گر آرمان های میهن باشیم. 
 وی الگوی جانبازان در دوران جنگ تحمیلی را حضرت اباالفضل العباس (ع) ذکر کرد و ادامه داد : جانبازان کشور ما با الگو گرفتن از شخصیت علمدار کربلا ، شجاعت و قدرت خود را ثابت کردند و با ایستادگی و ثبات قدم در راه دین ، به درجه رفیع جانبازی نائل آمدند.
بازدید از جاذبه های طبیعی،تله کابین حیران،برگزاری ویژه برنامه های فرهنگی از دیگر موارد این اردو بود.
* ایثار