http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/30050

شناسه خبر: 30050
۱۳۹۴-۴-۶ ۱۲:۴۳

شهدا برای رسیدن به تقرب الهی جان خود را پیشکش کردند

<div style="text-align: justify;">رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قرچک گفت: شهیدان جان بر کف، جان و مال خود را در راه رسیدن به تقرب الهی و جهاد برای رضای خدا پیشکش کردند.</div>
تا شهدا - آزمان کادری صبح امروز در جمع خبرنگاران با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و تاکید بر بهره‌برداری از  فضیلت‌ها و برکات این ماه مبارک بر الگوگیری از شهدا تاکید کرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قرچک گفت: معرفت‌شناسی نسبت به دستورات خداوند باید از پایه ابتدایی برای جوانان آغاز شود تا در طول زمان به درجات عالی دست یافت. هرچه معرفت افزایش یابد، می‌توان به درجات بالاتری از ایمان دست پیدا کرد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در این راه نیز می‌توان از شهدا الگو گرفت، آن شهیدان جان بر کف که جان و مال خود را در راه رسیدن به تقرب الهی و جهاد برای رضای خدا پیشکش کردند حتی در اوج گرمای کویر و معرکه جنگ در مقابل شکنجه‌های دشمن ایمان خود را حفظ کردند و با کام روزه برای مبارزه اقدام می‌کردند.
کادری بیان داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شد با رئیس اداره تبلیغات اسلامی در ماه مبارک رمضان تعدادی از مبلغان در شهر و روستا به‌همراه مسئولان، شوراها و معتمدین به دیدار خانواده‌های شهیدان و جانبازان می‌روند و از آنان دلجویی و تقدیر می‌کنند.
وی ادامه داد: مبلغان در سطح روستاها و شهرستان باید فرهنگ شهادت، صبر مقاومت را ترویج دهند و در این راستا جوانان را با آرمان‌های شهدا آشنا کنند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قرچک در پایان تصریح کرد: در این ماه مبارک خداوند خوان نعمت خود را بر بندگان گسترش می‌دهد، باشد که لیاقت نشستن بر سر این خوان الهی بر یکایک ما عطا شود.