http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/28088

شناسه خبر: 28088
۱۳۹۴-۲-۲۰ ۱۵:۳۲

بازسازی مزار شهدای افغان توسط بنیاد

<p style="text-align: justify;">مدیر کل بنیاد شهید استان تهران گفت: آثار و مزار شهدای افغانستانی در بهشت زهرا بازسازی می شود.</p>

تا شهدا - دکترحمید علی صمیمی در حاشیه نخستین یادواره شهدای مشترک ایران و افغانستان در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی افزود: آماری که از شهدای افغانستانی داریم دو هزار و 500 شهید است اما در حال سرشماری هستیم تا آمار خود را با آنها بررسی و تطبیق بدهیم و در آینده آمار قطعی این شهدا را اعلام کنیم.
وی گفت: در واقع این نخستین یادواره ای است که خون شریکی داشتند و هدف از برگزاری آن این بود که بگوئیم شهادت مرز نمی شناسد.
صمیمی با بیان اینکه آثار و ارزش های شهدا باید حفظ شود، افزود: برگزاری چنین مراسم‌هایی در میان کشورهای اسلامی که هدف ها و نگاه‌های مشترکی در آن وجود دارد پیام رسانی خوبی است و می تواند ارتباط تنگاتنگی را میان جامعه اسلامی بهتر تنظیم کند.
وی با بیان اینکه برای روز پاسدار و هفته جانباز نیز برنامه‌ های ویژه ‌ای برگزار خواهیم کرد، افزود: برگزاری مراسم سوم خرداد نیز از دیگر برنامه‌های سالروز آزادسازی خرمشهر خواهد بود.