http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/27100

شناسه خبر: 27100
۱۳۹۴-۱-۲۶ ۱۳:۲۹

دیدار شهیدی با خانواده‌ برادران جانباز و آزاده فیض‌خواه

<p style="text-align: justify;">نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید کشور با حضور در منزل برادران جانباز و آزاده فیض&zwnj;خواه با خانواده&zwnj; آنها دیدار کرد.</p> <div style="text-align: justify;">&nbsp;</div> <p style="text-align: justify;">&nbsp;</p>

تا شهدا - در این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین شهیدی ضمن ابلاغ سلام مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری گفت: ما با راهنمایی و رهنمودهای مقام معظم رهبری به دیدار خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران می‌رویم.

وی با اشاره به بیاناتی از مقام معظم رهبری، گفت: ایشان بر دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران توسط مسئولان تاکید کردند و مسئولان نیز باید این امر را سرلوحه خود قرار دهند و به فرموده حضرت آقا، خاطرات و صدای خانواده‌های شهدا و ایثارگران را ضبط و کتاب کنند تا افراد جامعه در آینده بتواند از خاطرات آنها استفاده کند.

رئیس بنیاد شهید با بیان اینکه خلوص ایثارگران موجب می‌شود که احساس مسئولیت بیشتری داشته باشیم افزود: آزادگان ما تا سال‌ها در اسارت به سر بردند و با پایداری و ایستادگی در برابر دشمن مبارزه کردند، شکنجه دیدند و در نهایت با سرافرازی به کشور بازگشتند و تلاش ما این است تا خدمتگزار شما باشیم اگرچه نمی‌توانیم زحمات شما را جبران کنیم زیرا ایثارگری و فداکاری شما قابل جبران نیست اما همواره سعی‌مان این است که تا جای ممکن پاسخگوی شما باشیم.

شهیدی در پایان این دیدارها با اهدای لوح تقدیر از این خانواده‌های معظم و از خودگذشتگی و مجاهدت آنها تقدیر بعمل آورد.

محمدرضا فیض خواه جانباز 50 درصد و آزاده هفت سال اسارت است و مهدی فیض خواه جانباز 40 درصد و آزاده 8 سال اسارت هستند.

این دو برادر جانباز و آزاده هر دو پس از دوران اسارت با تحصیل در رشته پزشکی به عنوان پزشک به جامعه خدمات‌رسانی می‌کنند.