http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/26225

شناسه خبر: 26225
۱۳۹۳-۱۲-۱۹ ۲۱:۱۶

جانبازان قطع نخاع کرمان از شهدا تجلیل می‌کنند

<p style="text-align: justify;">مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان گفت: جانبازان قطع نخاع استان به&zwnj; مناسبت روز شهید از شهیدان و خانواده معزز آنها تجلیل می&zwnj;کنند.</p>

تا شهدا - سردار محمدرضا حسنی‌سعدی در حاشیه بازدید از دفتر نمایندگی خبرگزاری فارس در استان کرمان، اظهار کرد: جانبازان قطع نخاع استان کرمان به‌ مناسبت 22 اسفندماه روز شهید با حضور در منزل شهدا از مقام شهیدان و خانواده معزز آنها تجلیل می‌کنند.

وی اضافه کرد: اداره‌ کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان در زمینه دیدار با خانواده معظم شهدا شامل والدین، همسر و فرزندان شهیدان رتبه نخست کشوری را دارد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان ادامه داد: از رسانه‌ها می‌خواهیم به‌ مناسبت روز شهید به شهدای گرانقدر استان کرمان بپردازند و یاد و خاطره این بزرگواران را زنده نگه دارند زیرا همه ما مدیون خون شهدا هستیم.

حسنی‌سعدی با اشاره به برنامه‌های روز شهید در استان کرمان اضافه کرد: قرائت وصیتنامه شهدا در صبحگاه مدارس، اجرای تبلیغات محیطی، برگزاری یادواره شهدای ارتش در شهرستان بم و غبارروبی قبور شهدا از جمله این برنامه‌ها است.

وی همچنین برگزاری مسابقات ویلچررانی با حضور جانبازان قطع‌ نخاع در هفت‌باغ، اختتامیه مسابقات فوتسال شهدای کرمان، رقابت‌های حفظ، قرائت و مفاهیم قرآن کریم در ماهان و دیدار با نماینده امام جمعه کرمان را از دیگر برنامه‌های بزرگداشت روز شهدا در کرمان برشمرد.