http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/25454

شناسه خبر: 25454
۱۳۹۳-۱۲-۳ ۲۱:۱۳

ضرورت اطلاع رسانی کامل و به موقع برنامه های روز شهید

<p style="text-align: justify;">مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان بر ضرورت اطلاع رسانی کامل و به موقع برنامه های 22 اسفند و بزرگداشت روز شهید تاکید کرد.</p>

تا شهدا - همایش یک روزه مدیران، معاونین و مشاورین ستادی و روسای بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای تابعه استان خوزستان در محل مجتمع فرهنگی ورزشی ایثار شهرستان اهواز برگزار شد.

فرجیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین، گزارشی از برنامه های انجام شده و همچنین ویژه برنامه های 22 اسفند، روز بزرگداشت شهید و سالروز تأسیس بنیاد مطالبی بیان کرد.

وی همچنین گزارشی از همایش سراسری مدیران کل بنیاد استان ها که اخیراً در تهران برگزار شد را ارائه کرد و با اشاره به اهمیت برنامه های 22 اسفند در سال جاری از همکاران به ویژه روسای شهرستان ها خواست به طور جدی و شخصاً برنامه های روز بزرگداشت شهید را در شهرستان های خود پی گیری کرده و اطلاع رسانی کامل و به موقع را در نظر داشته باشند .

در ادامه این همایش، معاونان بنیاد استان گزارش عملکرد حوزه های مختلف را بیان و نظرات و پیشنهادات و برنامه های آتی معاونت های مربوطه و همچنین راه کارهای لازم را ارائه کردند .

در بخش بعدی گردهمایی مدیران بنیاد شهرستان ها پرسش های خود را بیان کردند که پاسخ ها و توضیحات لازم توسط مدیر کل و معاونین ستادی داده شد.

فرجیان مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان با اشاره به فرارسیدن روز ۲۲ اسفند که «روز شهید» نام گذاری شده است گفت: در این روز که به نام مقدس شهدا مزین شد و همزمان با تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برنامه های ویژه ای به اجرا در خواهد آمد که برگزاری مراسم غرص نهال به نام شهدای عزیز از جمله این برنامه ها خواهد بود.

فرجیان افزود: طبق روال سال گذشته هماهنگی های لازم با سازمانهای ذیربط نیز بعمل خواهد آمد تا ان شاءالله در استان خوزستان و در روز پنجشنبه مورخ ۲۱ اسفند مراسم غرس نهال به نام شهدای گرانقدر دوران دفاع مقدس با حضور خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، مردم و مسئولین اداری انجام شود که امید است همراهی و همکاری لازم به عمل آورده شود.
در پایان همایش، فرجیان ضمن تقدیر و تشکر از رؤسای شهرستان های تابعه، احکام جدید برخی از مدیران و سرپرستان بنیادهای تابعه را ابلاغ و ضمن قدردانی از مدیران قبلی، اظهار امیدواری کرد که این تغییرات در بهتر نمودن روند خدمت رسانی به ایثارگران و خانواده های معظم شهدا مفید و مؤثر واقع شود.