تفحص پيکر مطهر 6 هزار شهيد گمنام در خاک عراق
تا شهدا - سردار باقرزاده در قزوین با اشاره به وجود حدود 13 هزار شهید گمنام در کشورافزود : تاکنون پیکر مطهر 5 هزار شهید گمنام در مناطق مختلف کشور تدفین شده است .
بگفته وی حدود6 هزار شهید گمنام هم در خاک عراق وجود دارد که تفحص آنها پیگیری می شود .
سردار باقرزاده بااشاره به شناسایی اخیر پیکر مطهر 17 شهید دفاع مقدس دریکی از مناطق عراق گفت : تفحص در محورهای جدید از جمله جزیره ام الرصاص، العماره و کردستان عراق در دست بررسی و مطالعه قرار دارد و اقدامات اولیه انجام شده است .
رییس کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح کشور، حاکم شدن دین و ارزشهای اسلامی را یکی از مهمترین خواسته های شهدا دانست و افزود : خانواده شهدا در صف اول ایستادگی ملت هستند و الگوی استقامت در مسیر صیانت از ارزشهای اسلامی و دینی محسوب می شوند.
سردار باقرزاده تاکید کرد: امروز در میان مادران، همسران و فرزندان شهدایی هستیم که آبرو و عزت کشور مدیون آنهاست و همه در برابر عظمت آنها سر تعظیم فرود می آوریم و به وجودشان افتخار می کنیم.
وی با بیان اینکه خانواده شهدا با خدا معامله کردند ، گفت : خانواده های شهدا با عزت و سر بلندی همچنان پشتیبان نظام اسلامی و ولایت هستند.