http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/24299

شناسه خبر: 24299
۱۳۹۳-۱۱-۷ ۱۴:۵۷

شهید آرتیمانی: جوانان ما آگاهانه به جبهه ها شتافتند

<p style="text-align: justify;">شهید ˈجعفر آرتیمانیˈ در بخشی از وصیت نامه خود آورده است: جوانان ایران اسلامی، آگاهانه و با چشمان باز برای دفاع از مرزهای این سرزمین به جبهه های حق علیه باطل شتافتند.</p>

تا شهدا - این شهید بزرگوار در بخش دیگری از وصیت نامه خود آورده است: من حلال نمی کنم کسانی را که بگویند جوانان ما ناآگاهانه به جبهه ها رفتند و شهید شدند چراکه جوانان این مرز و بوم با دیده باز به جبهه ها رفتند و ناآگاه نبودند.

خواهر شهید ˈجعفر آرتیمانیˈ روز سه شنبه با تشریح ویژگی های اخلاقی برادر شهید خود گفت: برادرم در دوران دبیرستان بارها به جبهه رفت و پس از آن در دانشگاه تهران در رشته اتومکانیک پذیرفته شد و سه ترم دانشگاه را گذراند اما همچنان به جبهه می رفت.

ˈمرضیه آرتیمانیˈاضافه کرد: برادرم آخرین باری که قرار بود به جبهه برود برای خداحافظی و گرفتن حلالیت نزد من آمد، خطاب به وی گفتم تنها یک سال از شهادت برادرمان گذشته است و الان وقت آن نیست که به جبهه بروی.

وی ادامه داد: برادر شهیدم خطاب به من گفت ˈاکنون باید به جبهه ها بروم چراکه اکنون تکلیف سنگینی به دوش داریم و باید برای دفاع از نظام در جبهه ها حضور داشته باشیمˈ.

وی اظهار کرد: این شهید بزرگوار پیرو واقعی امام راحل بود و هرگاه امام دستور می داد با جان و دل تبعیت می کرد و از همه می خواست که پیرو واقعی امام راحل باشند.

مرضیه آرتیمانی افزود: حضور مستمر و پرشور در راهپیمایی ها قبل و پس از پیروزی انقلاب ، فعالیت در بسیج مدارس و دانشگاه ، انجام صله رحم، شرکت در نماز جمعه و جماعت، کمک به اطرافیان به ویژه نیازمندان، احترام ویژه به والدین و داشتن تقوا از ویژگی های اخلاقی شهید جعفر آرتیمانی بود.

شهید ˈجعفر آرتیمانیˈ در بخشی از وصیت نامه خود خطاب به برادران و خواهران خود آورده است: پیرو خط ولایت باشید و دختران خود را زینب گونه (س) و پسران خود را همانند حضرت علی اکبر (ع) تربیت کنید.

ˈجعفر آرتیمانیˈ در سال 1344 همدان متولد شد و در چهارم آبان ماه سال 65 در ارتفاعات ماهوت عراق به شهادت رسید.

ˈمحمد صادق آرتیمانیˈ برادر شهید ˈجعفر آرتیمانیˈ نیز در سال 63 به مقام رفیع شهادت نایل شد.

استان همدان در دوران هشت سال دفاع مقدس هشت هزار شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.