http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/23558

شناسه خبر: 23558
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۱۶:۵۹

بنیاد شهید بدهی مدارس شاهد را پرداخت کند

<p style="text-align: justify;">مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه خواستار پرداخت بدهی یک میلیارد تومانی بنیاد شهید و امور ایثارگران این استان به مدارس شاهد کرمانشاه شد.</p> <div class="body" style="text-align: justify;">&nbsp;</div>

تا شهدا - دکتر سلیمان محبی در همایش کارشناسان و مدیران مدارس شاهد و ایثارگران استان که با حضور مشاور وزیر و مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در کرمانشاه برگزار شد، بیان کرد: مدارس شاهد مورد اعتماد مردم هستند و همین موجب استقبال عمومی مردم برای ثبت نام فرزندانشان در این مدارس خواهد شد چراکه در مدارس شاهد همیشه تلاش می‌شود تا معلمین، کادر آموزشی و امکانات این مدارس ویژه باشد. جانفشانی‌ها، از خودگذشتگی‌ها و ایثارگری‌ شهدا و ایثارگران باعث شده است که به سطح آموزشی در این مدارس توجه ویژه‌ای شود.

وی با بیان اینکه مدارس شاهد از ابعاد بودجه‌ای و امکانات نسبت به گذشته محدودیت‌هایی دارند خاطرنشان کرد: اگر بنیاد شهید و امور ایثارگران به تعهدات خود عمل نکنند، مدارس شاهد به مدارس عادی تبدیل خواهند شد. اکنون بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه یک میلیارد تومان به مدارس شاهد این استان بدهکار است. امروز نیازهای مدارس تغییر کرده و برای اینکه مدارس شاهد با امکانات و تکنولوژی روز و مجهز به امکانات هوشمندسازی داشته باشیم، باید بنیاد شهید سهم خود را به حساب‌ مدارس واریز کند. باید آموزش و پرورش را از وابستگی بیش از حد به دولت به سمت جذب مشارکت‌های مردمی سوق بدهیم چراکه تنها از طریق مشارکت‌های مردمی خواهیم توانست در اداره هرچه بهتر مدارس و بخصوص مدارس شاهد گام برداریم.

محبی در ادامه از وجود بیش از 80 طرح نیمه تمام در آموزش و پرورش استان خبرداد و افزود: کل هزینه تعمیرات مدارس در سال گذشته 400 میلیون تومان بوده که این رقم برای حدود چهارهزار مدرسه خیلی کم است. درپی اضافه شدن پایه ششم ابتدایی به مقطع ابتدایی، با کمبود معلم در مدارس ابتدایی مواجه بودیم و از آنجایی که نزدیک به دو هزار مدرسه ابتدایی در سطح استان داریم به این تعداد معلم کلاس ششم نیاز داشتیم که امسال از طریق بسته حمایتی و واگذاری مدارس به بخش خصوصی و قرار دادن شرط انتقالی به مرکز استان مبنی بر انتقال به مقطع ابتدایی این نیاز بر طرف شد.

این مسئول در ادامه با اشاره به رشد بودجه آموزش و پرورش در سال گذشته گفت: اگرچه این رقم با رشد 26 درصدی مواجه بود، اما 20 درصد این رقم به دستمزد معلمان اضافه شد و تنها شش درصد آن مربوط به سایر بخش‌ها بود. بر اساس لایحه بودجه تدوین شده امسال بودجه آموزش و پرورش با رشد 23 درصدی همراه است، که اگرچه این اقدام مثبت است، اما کافی نیست.با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی باید یادآور شد حل مشکلات آموزش و پرورش را نیازمند عزم ملی داست و آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند مشکلات را حل کند و تنها با مشارکت مردم خواهد توانست به اهداف خود برسد.

محبی هزینه کردن در آموزش و پرورش را سرمایه‌گذاری دانست و افزود: نسل آینده کشور از این مسیر می‌گذرد و توجه به آن از اهمیت زیادی برخوردار است.آموزش و پرورش بهترین راه برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است، چرا که با دادن آگاهی و شناخت به نسل آینده‌ساز تا حد زیادی می‌تواند از بروز آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.