http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/21101
شناسه خبر: 21101
۱۳۹۳-۸-۱۶ ۲۱:۴۹
بعد از شهادت پسرم کارهایش آشکار شد
<div class="field-items">
<div class="field-item even" style="text-align: justify;">مادر شهید تهرانی مقدم گفت: قبل از شهادت پسرم اکثر کارهای شهید مخفی بود و بعد از شهادت ایشان کارهایش آشکار شد.</div>
<div style="text-align: justify;"> </div>
</div>
<div class="field field-name-field-image field-type-image field-label-hidden" style="text-align: justify;"> </div>
تا شهدا - مادر شهید تهرانی مقدم در مراسم "شب خاطره "که به مناسبت بزرگداشت سردار سرلشگر شهیدحسن تهرانی مقدم که در تالار اندیشه برگزار شد،اظهار داشت: حسن پسر بسیار مودب، متین و صبوری بود و بسیار فقیرنواز بود که هیچ کس را از خود رد نمی کرد و به همه توجه داشت.
وی افزود:قبل از شهادت پسرم اکثر کارهای شهید تهرانی مقدم مخفی بود و بعد از شهادت ایشان کارهایش آشکار شد.
مادر شهید تهرانی مقدم با اشاره به دینداری شهید تهرانی مقدم تصریح کرد: شهید تهرانی مقدم هیچ گاه نماز اول وقت و نماز جمعه را ترک نمی کرد و بسیار علاقه مند به زیارت عاشورا بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد:رهبر معظم انقلاب بسیار شهید تهرانی مقدم را دوست داشتند و شهید تهرانی مقدم با قدرت در مقابل دشمن ایستادگی کرد.