http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/19939

شناسه خبر: 19939
۱۳۹۳-۵-۲۱ ۱۴:۵۴

شهید عباس بابایی به تنهایی هواپیماها را چک می‌کرد

<p style="text-align: justify;">با اینکه عباس، فرمانده بود ولی همیشه در خط مقدم حضور داشت، وقتی هم خلبان&zwnj;ها به خانه خود بر می&zwnj;گشتند او به تنهایی همه هواپیماها را چک می&zwnj;کرد تا مطمئن شود همه سالم است.</p>

به گزارش تا شهدا ، صدیقه حکمت، همسر شهیدعباس بابایی در حاشیه بیست و هفتمین سالروز شهادت سرلشکر بسیجی خلبان عباس بابایی بیان کرد: عباس همیشه توجه ویژه‌ای به بیت المال داشت و به همین علت هم با ماشین به منطقه می‌رفت و به تنهایی و با هواپیما رفت و آمد نمی‌کرد تا مبادا هزینه‌ها افزایش پیدا کند و این اخلاق او باعث ایجاد انگیزه در بقیه شده بود.

حکمت ادامه داد: روزی از مدرسه به خانه آمدم و عباس را در حال نماز خواندن دیدم، بچه‌ها در کنارش با سرو صدای بلندی بازی می‌کردند و خانه را به هم ریخته بودند. در حالی که عباس هیچ عکس العملی از خود نشان نمی‌داد و از چشمانش اشک جاری بود و با خدای خود راز و نیاز می‌کرد. که این حالات عرفانی او مرا تحت تاثیر قرار می‌داد.

وی در پایان گفت: من از مسوولان و مردم می‌خواهم پشت یکدیگر باشند و اگر کسی انتقادی از شخصی داشت به خود او بگوید تا تنش ایجاد نشود و در تمام کارها خدا را در نظر بگیرند.

بنا براین گزارش، سرتیپ داود عسگری فرد، همرزم سرلشگر خلبان شهید عباس بابایی نیز در حاشیه مراسم سالگرد سرلشگرشهید، عباس بابایی با بیان اینکه عباس در ساده زیستی بی‌همتا و یک الگو برای همه دوستان و اطرافیان بود، اظهار کرد: بابایی کم صحبت بود و بیشتر عمل می‌کرد و همیشه صبر را پیشه کار خود قرار می‌داد.

وی با بیان خاطره‌ای از شهید بابایی افزود: عملیات والفجر ۸ به پایان رسیده بود، عباس به جای لباس خلبانی، لباس بسیجی به تن داشت، علت را جویا شدم و این جواب را شنیدم: “تنها لباسی که شیطان به آن نفوذ نمی‌کند لباس بسیجی است و یا اگر هم نفوذ بکند بسیار کم است”.