http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/18690

شناسه خبر: 18690
۱۳۹۳-۴-۳ ۱۵:۲۳

خدمت صادقانه ویژگی بارز شهید بهشتی بود

<p style="text-align: justify;"><span lang="FA">مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر گفت: عشق به انقلاب اسلامی در قالب خدمت صادقانه و خستگی</span><span lang="FA" dir="ltr">&lrm;</span><span lang="FA">ناپذیر به مردم ویژگی بارز شهید بهشتی بود.</span></p>

به گزارش تا شهدا از زنجان؛ "مجید مرادی" اظهار کرد: 7 تیرماه سال 60 ساعت 8:30 یک‌شنبه شب محل سالن کنفرانس دفتر مرکز حزب جمهوری اسلامی در نتیجه بمب‌گذاری منفجر شد که در این حادثه تلخ سیدالشهدای انقلاب اسلامی ایران به همراه 72 نفر از یاران باوفای انقلاب به شهادت رسیدند.

 

وی افزود: عامل بمب‎گذاری محمدرضا کلاهی از نیروهای خدمات حزب بود که پس از این واقعه موفق به فرار از کشور شد.

 

این مسئول با اشاره به تحلیل آماری افراد به لحاظ سن و تحصیلات در این حادثه، تاکید کرد: در بین شهدا 27 نماینده مجلس، 4 وزیر و سرپرست وزارتخانه، 13 معاون وزیر و یک نفر دبیرکل سازمان امور اداری و استخدامی و یک نفر فرماندار از شخصیت‎های حقوقی به شهادت رسیدند.

 

وی افزود: جوان‎ترین فرد به شهادت رسیده شهید محمد خوش‌زبان 20 ساله و مسن‎ترین شهید حجت‎الاسلام هاشمی در سن 70 سالگی بود و شهید حجت‎الاسلام حقانی اولین دبیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور نیز در این حادثه به شهادت رسید.

 

مرادی با اشاره به سطح تحصیلات شهدای این حادثه، گفت: 10 نفر از شهدا مجتهد، 16 نفر دارای مدرک دکترا و 8 نفر نیز دارای مدرک کارشناسی ارشد بودند و هدف دشمن از ترور این چهره‎های شاخص ضربه زدن به انقلاب نوپای اسلامی بود.

 

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر خاطرنشان کرد: ریشه اصلی این حادثه و اقدام عناصر منافق را باید در شخصیت والای شهید بهشتی جستجو کرد که قبل از پیروزی انقلاب در صحنه بود و تالیفات متعددی از وی به جای مانده است و حضرت امام خمینی(ره) پس از شهادت ایشان فرمودند «آن چیزی که بیش از شهادت مرا متاثر می‌کند مظلومیت شهید بهشتی بود» و دلیل این امر نیز از آن جایی بود که در آن دوران عده‌ای به عمد و عده‌ای نیز به ‌دلیل غفلت و بر اثر فریب تبلیغات سوء دشمن شخصیت این شهید را مورد حمله قرار داده و پشت سر وی بدگویی می‎کردند که شهید بهشتی هیچ‌گاه در صدد دفاع از خود برنیامد و زمانی که با اعتراض جمعی از دوستان مبنی بر بی‎اعتنایی به این مسئله روبه‌رو شد اظهار کرد «الان مقطع دفاع از انقلاب است، نه مقطع دفاع از خود.»

 

مرادی با اشاره به برخی از اقدامات این شهید، گفت: ایشان در تدوین قانون اساسی در مجلس خبرگان نقش اساسی داشت. همچنین دستگاه قضایی به ‌عنوان یک قوه مقتدر و مستقل که هر ساله بر اقتدار آن افزوده می‌شود از فکر بلند شهید بهشتی است که به عنوان معمار دستگاه قضا، وی را می‎شناسیم.

 

این مسئول خاطرنشان کرد: غیر از شهید بهشتی شخصیت‎های برجسته در این حادثه شهید شدند که دشمن می‎خواست با این اقدام خود علاوه بر کشاندن انقلاب به مسیر گمراهی، ترسی در جامعه ایجاد کند که مردم از صحنه کنار بروند، ولی با لطف خدا و خون شهدا پس از حادثه 7 تیر عشق مردم به امام راحل و انقلاب مضاعف شد و شهادت شهید بهشتی و یارانش نقاب از چهره منافقین برداشت.

 

وی با اشاره به اینکه سال 60 اوج ترورهای ناجوانمردانه منافقین در کشور بود، تصریح کرد: در این سال شهید رجایی، شهید باهنر، شهید مصطفی چمران، شهید مدنی و شهید دستغیب را از دست دادیم که به فرموده مقام معظم رهبری هر کدام از حوادث سال 60 برای برهم زدن و از هم پاشیدن یک انقلاب کافی بود، ولی این اتفاقات نه تنها به اصل انقلاب لطمه نزد، بلکه انقلاب اسلامی ایران قوی‎تر به راه خود ادامه داد که دلیل آن در اخلاص و انقلابی بودن و خونی بود که در راه عشق خدمت به مردم در راه خدا به زمین ریخته شد.

 

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر خاطرنشان کرد: در حال حاضر ادامه راه شهید بهشتی که عشق به انقلاب در قالب خدمت صادقانه و خستگی ناپذیر بود نیاز جامعه امروز است و باید مورد توجه قرار گیرد و در این راه نباید از سختی‎ها و تهمت‎های ناروا ترسید و باید دانست راه این شهید بزرگوار راه روشنگری و علم و آگاهی است.

 

مرادی با اشاره به نقل قولی از شهید بهشتی که گفت «بهشت را به بها می‎دهند نه بهانه»، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی دستاورد عده معدودی نیست، بلکه تلاش 1400 ساله است که توسط مبارزه آزاد مردان تاریخ به وقوع پیوست و در جامعه امروز با زنده نگه داشتن یاد و خاطره این دلاورمردان و الگو گرفتن از خط‌مشی اسلامی آن‎ها باید این راه را محکم‎تر از قبیل طی طریق کنیم.