http://www.tashohada.ir/fa/news/92352

شناسه خبر: 92352
۱۳۹۹-۷-۲۰ ۲۱:۵۱

واکنش همسر شهید «محمد بلباسی» به بازگشت پیکر این شهید والامقام

همسر شهید مدافع حرم «محمد بلباسی»، در صفحه مجازی خود، در واکنش به خبر کشف و بازگشت پیکر همسرش از سوریه، نوشت: «خوش به‌حال دهه ۶۰ که مردانی با لباس رزم درِ خانه‌ها را می‌زدند و مردانه خبر شهادت را می‌دادند؛ نه مثل الان که از غریبه‌ها و خبرگزاری‌ها، خبری از شما به ما می‌رسد».

تا شهدا؛ «محبوبه بلباسی» همسر شهید مدافع حرم «محمد بلباسی»، در صفحه مجازی خود، در واکنش به خبر کشف پیکر همسرش در منطقه خان‌طومان، نوشت:

«جوانمردانه رفتی و من هربار ناجوانمردانه خبری از تو شنیدم؛ چه زمانی که پر کشیدی، چه الان که پیکر نحیفت پیدا شده. خوش به‌حال دهه ۶۰ که مردانی با لباس رزم درِ خانه‌ها را می‌زدند و مردانه خبر شهادت را می‌دادند؛ نه مثل الان که از غریبه‌ها و خبرگزاری‌ها، خبری از شما به ما می‌رسد. بگذریم. خوش آمدی عزیزم، چشم‌مان روشن».

 

واکنش همسر شهید «محمد بلباسی» به بازگشت پیکر این شهید والامقام

 

سردار «ابوالقاسم شریفی» مسئول ایثارگران کل سپاه از شناسایی و تأیید هویت پیکر هفت تن از شهدای مدافع حرم منطقه خان‌طومان سوریه در عملیات تفحص خبر داد و اعلام کرد که پیکر مطهر شهیدان «رضا حاجی‌زاده»، «علی عابدینی»، «محمد بلباسی»، «حسن رجایی‌فر» «زکریا شیری»، «مجید سلمانیان» و «مهدی نظری»، کشف و به میهن اسلامی بازگشته است./دفاع‌پرس