http://www.tashohada.ir/fa/news/89959

شناسه خبر: 89959
۱۳۹۹-۴-۲۴ ۱۹:۰۶

​مسابقات قرآن کریم امسال به صورت مجازی برگزار می شود

مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان قم گفت: مسابقات قرآن کریم ویژه ایثارگران به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت غیر حضوری برگزار می شود.  

تا شهدا؛ حجت الاسلام حسن هنرمند افزود: طی هماهنگی های صورت گرفته از سوی معاونت فرهنگی بنیاد مرکز با سازمان اوقاف و امور خیریه این مسابقات امسال از طریق مراجعه به سایت اوقاف به آدرس my.oghaf.ir  برگزار می شود.
 
 وی اضافه کرد: ثبت نام مرحله شهرستانی در رشته های حفظ، قرائت، تفسیر و مفاهیم از نیمه تیرماه آغاز شده و تا نیمه مرداد ماه ادامه دارد.
 
مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان قم خاطرنشان کرد: اهداف بنیاد از برگزاری مسابقات قرآنی، آموزش، ارتقای سطح علمی قرآن آموزان، برگزاری مسابقات و کلاس های سبک زندگی اسلامی عنوان شده است.
 
حجت الاسلام هنرمند عنوان کرد: اطلاع رسانی به علاقه مندان از طریق بنر ، پیامک، و اطلاعیه در مناطق بنیاد شهید و امور ایثارگران استان صورت گرفته است.
 
وی افزود:  مسابقات شهرستانی در مرداد ماه برگزار می گردد و به برگزیدگان مرحله شهرستانی و سپس استانی و کشوری هدایایی از سوی بنیاد شهید وامور ایثارگران تعلق می گیرد.