http://www.tashohada.ir/fa/news/89691

شناسه خبر: 89691
۱۳۹۹-۴-۱۱ ۲۲:۴۳

والدین معزز شهدا مرجع فرهنگ ایثار و شهادت هستند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه والدین معزز شهدا مرجع فرهنگ ایثار و شهادت محسوب می شوند، گفت: شهدا نه تنها به ملت ایران، بلکه به تمام دنیا تعلق دارند.  

تا شهدا؛ عبدالله پاکاری در دیدار با مادر شهید والامقام «علی سهراب زاده» و جانباز معزز ۷۰ درصد «ناصر سهراب زاده» در شهرستان رشت، اظهار کرد: شهدا و ایثارگران در دوران دفاع مقدس با شجاعت و فداکاری خود از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی پاسداری کردند.
وی قدرت ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان را به خاطر روحیه شهادت طلبی شهدا و ایثارگران و استقامت خانواده های آنان دانست و تصریح کرد: خون شهدا و دلاوری های ایثارگران، ریشه های درخت تنومند انقلاب اسلامی را محکم‌تر و مقاوم کرده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه والدین معزز شهدا مرجع فرهنگ ایثار و شهادت محسوب می شوند، گفت: شهدا نه تنها به ملت ایران، بلکه به تمام دنیا تعلق دارند و خانواد‌ه‌های معظم شهدا به ویژه والدین شهدا مصداق عینی گنجینه‌های ارزشمند نظام اسلامی هستند.