http://www.tashohada.ir/fa/news/89568

شناسه خبر: 89568
۱۳۹۹-۴-۸ ۱۹:۰۹

ملت ایران مدیون فداکاری‌های والدین شهدا هستند

رئیس دادگستری محمدیه در دیدار با والدین شهید صفری گفت: ملت ایران تا ابد مدیون ایثارگری‌ها و فداکاری‌های والدین شهدا هستند.  

تا شهدا؛ جعفر اکبری‌اصل رئیس دفتر نمایندگی بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهر محمدیه به همراه اسماعیل امینی رئیس دادگستری و مرتضی محمدی دادستان این شهر با مادر شهید علی صفری دیدار کردند.
در این دیدار، رئیس دادگستری شهر محمدیه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: به مناسبت هفته قوه قضائیه خدمت والدین شهید صفری رسیدیم تا از فداکاری‌های این عزیزان در سربلندی نظام تجلیل کنیم.
وی بیان کرد: والدین شهدا با تربیت فرزندان مومن و با ایمان و فرستادن آنها به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل توانستند در پیروزی دفاع مقدس نقش بسزایی ایفا کنند.
این مقام مسئول افزود: اگر والدین شهدا، فرزندان‌شان را براساس مکتب اسلام تربیت نمی‌کردند، امروز مردم ایران از نعمت بزرگ امنیت و آرامش برخوردار نبودند.
رئیس دادگستری شهر محمدیه ادامه داد: به همین دلیل امروز مردم ایران قدر فداکاری‌ها و ایثارگری‌های والدین شهدا را می‌دانند و در تکریم و تجلیل آنها تلاش می‌کنند تا بدانند که ملت ما هیچ‌گاه رشادت‌های این عزیزان را فراموش نمی‌کنند.
گفتنی است: در این دیدارها، مسئولان با اهدای لوح تقدیر و یادبودی از مقام والای والدین شهید علی صفری تجلیل کردند.