
ارتباط مستقیم با ایثارگران آثار مثبت فراوانی را به دنبال دارد
تا شهدا؛ جلسه معتمدین معین بنیاد فردیس با حضور محمد علی عالیانی معاون تعاون و امور اجتماعی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، معتمدین معین منطقه ، محمد رنجبر رئیس بنیاد فردیس و جمعی از خادمین شهدا با هدف برنامه ریزی در خصوصو اجرای طرح سپاس برگزار شد.
محمد علی عالیانی در این جلسه با گرامی داشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران گفت: دیدار و دلجویی اقشار مختلف مردم، بویژه مسئولین با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران سبب ایجاد آرامش روحی در آنان و این بدان معناست که جامعه قدردان فداکاری های این عزیزان است.
وی افزود: ارتباط مستقیم با ایثارگران اگر به صورت مطلوب انجام شود آثار مثبت فراوانی را به دنبال دارد و زمینه را برای رفع بسیاری از مشکلات و مسائل جامعه هدف فراهم می کند.
معاون تعاون و امر اجتماعی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به اهداف اجرای طرح سپاس اشاره کرد و افزود: تلاش در جهت حفظ و تعالی منزلت ایثارگران، ارائه خدمات از طریق مراجعه خادم به مخدوم، شناسایی نیازهای واقعی، افزایش سطح سلامت جسمانی و روانی خانواده های معزز ایثارگر و در نهایت افزایش میزان رضایتمندی جامعه هدف از اهداف اجرای طرح سپاس است و امید داریم با همیاری یکدیگر بتوانیم به ان دست پیدا کنیم.