
خانواده های شهدا و جانبازان آبروی انقلاب اسلامی اند
تا شهدا؛ یاسر شاهی مدیرکل بنیاد استان اردبیل 22 خرداد ماه در سفر دوره ای خود به شهرستان ها در مشگین شهر با جانباز گرانقدر 70 درصد« ایوب آقابالا زاده»و والدین معظم شهیدان والامقام «خلیل و ابراهیم محمدزاده » و مادر شهید معظم « واحد رضایی» دیدار کرد.
در این دیدار مدیرکل بنیاد استان اردبیل با بیان اینکه خانواده های شهدا و ایثارگران سرمایه های ارزشمند نظام اسلامی هستند، بیان کرد: شهادت لیاقت می خواهد و مزد خوردن نان حلال و تربیت یافتن در دامان پاک است و ما دست بوس خانواده هایی هستیم که چنین فرزندانی را به جامعه تحویل داده اند.
وی با قدردانی از صبر و شکیبایی خانواده های شهدا و جانبازان، صبر را عنایت خاص الهی به انسان های خاص و پاک دانست.
شاهی با بیان اینکه تامین اشتغال فرزندان ایثارگران از مهم ترین دغدغه های خانواده ها است، بیان کرد: بنیاد برای حل این دغدغه جامعه هدف نهایت سعی خود را می کند.
در ادامه این سفر مدیرکل بنیاد استان اردبیل با حجت الاسلام با وقار امام جمعه شهرستان مشگین شهر دیدار کرد. در این دیدار شاهی با بیان اینکه دیدار از ائمه جمعه قداست خاصی دارد، عنوان کرد: بنیاد در تمام کارهای خود در قابل مردم و مسئولان و ائمه جمعه پاسخ گو است.
وی مشاوره و آموزش خانواده ها و شناسایی آسیب های اجتماعی را از اهداف فرهنگی و اجتماعی بنیاد عنوان کرد و افزود: بنیاد با عنایت خدای متعال در پیشگیری از آسیب های اجتماعی از دستگاههای برتر کشور است.
شاهی همچنین از پرداخت بدهی های بیمه دی به خانواده های شاهد و ایثارگر در پایان سال 98 خبر داد و بیان کرد: امسال تلاش می شود جامعه ایثارگری کمتر با مشکلات دریافت هزینه های درمانی مواجه شوند.