http://www.tashohada.ir/fa/news/89131

شناسه خبر: 89131
۱۳۹۹-۳-۲۰ ۱۹:۴۷

خدمت به ایثارگران توفیق بزرگ برای خادمان شهدا است

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: خدا را شاکریم به انسان های بزرگی همچون خانواده های عزیز شهدا و ایثارگران خدمت می کنیم و این یک توفیق بزرگ برای تمامی خادمان شهدا در بنیاد است.  

تا شهدا؛ هدایت مظلومی سه شنبه ۲۰ خرداد ماه پس از ملاقات عمومی با ایثارگران معزز استان گفت: تمام تلاش و تمرکز کارکنان در بنیاد این است که رویه‌های خدمت رسانی و تکریم ارباب رجوع را تقویت کرده و به حد مطلوب و انتظار مخاطبان برسانیم.
وی افزود: در موضوع دریافت خدمات شایسته، به حداقل رساندن مشکلات جامعه معزز ایثارگری و فراهم کردن موجبات رضایت حداکثری این عزیزان مورد توجه است.
مظلومی تصریح کرد: شیوه پاسخ دادن ما به ایثارگران بر اساس سنخیت موضوع و مشکل جامعه هدف بنا نهاده شده است. وی افزود: ضمن تواضع و احترام به خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان، شنونده خوبی در مقابل مشکلات آنان باشیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: خدا را شاکریم به انسان های بزرگی همچون خانواده‌های عزیز شهدا و ایثارگران خدمت می‌کنیم و این یک توفیق بزرگ برای تمامی خادمان شهدا در بنیاد است.
گفتنی است مظلومی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران به اتفاق معاون بهداشت و درمان بنیاد استان در شهرستان ساری از همسر شهید گرانقدر «خدابخش زرینی» که بدلیل بیماری در منزل بستری و تحت درمان است عیادت کرد.