http://www.tashohada.ir/fa/news/89078

شناسه خبر: 89078
۱۳۹۹-۳-۱۸ ۱۷:۲۵

دیدار مدیرکل بنیاد استان اصفهان با فرماندار شهرستان خمینی‌شهر

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان با فرماندار جدید شهرستان خمینی‌شهر، دیدار و گفتگو کرد.  

تا شهدا؛ داریوش وکیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، به همراه مهدی شاه‌نوروزی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی بنیاد استان، مسعود مقتدایی رییس بنیاد خمینی‌شهر و حسن زمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهرستان با علیرضا بصیری‌جزی فرماندار جدید شهرستان خمینی‌شهر، دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست صمیمی وکیلی ضمن تبریک انتصاب علیرضا بصیری بعنوان فرماندار شهرستان خمینی‌شهر اظهار داشت: بحمدالله آقای بصیری خود از ایثارگران و آزادگان شایسته هست و امیدواریم مسیر ترویج و تبیین فرهنگ والای ایثار و شهادت در این شهرستان سریعتر از گذشته پیموده شود. علیرضا بصیری در ادامه بیان کرد: بر آحاد مسئولین تکلیف است که با توجه به جایگاه و موقعیت خود رضایت خانواده معظم شهدا و ایثارگران را که حق زیادی بر گردن همه ما دارند را حاصل نمایند.
شایان ذکر است، علیرضا بصیری جزی در تاریخ 29 فروردین 1367 در منطقه فاو در حالی که فقط حدود 16 سال سن داشت به اسارت دشمن بعثی در آمد و پس از حدود 28 ماه تحمل و استقامت در برابر شکنجه ها و سختی های دوران اسارت در تاریخ 7 شهریورماه 69 به میهن اسلامی بازگشت.